Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabi Iancu schimbă din nou echipa! Atacantul a semnat cu o formație din Superliga

Nicu Savin

Publicat 20/07/2022 la 17:12 GMT+3

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de U Craiova 1948. Fostul golgheter al campionatului românesc va juca la formația lui Marius Croitoru, după ce în a doua parte a stagiunii trecute a evoluat la Farul, unde a fost împrumutat de Akhmat Grozny.

Gabi Iancu

Credit imagine: facebook

Gabi Iancu a fost multă vreme considerat un copil minune al fotbalului românesc, dar atacantul nu a livrat pe măsura talentului său. Cvadruplu campion în Liga 1, o dată cu Viitorul și de 3 ori cu FCSB, Iancu a jucat în a doua parte a stagiunii trecute la Farul, unde a fost împrumutat de Akhmat Grozny.
Randamentul său a fost scăzut (un gol în 11 meciuri jucate), iar Hagi nu a mai insistat să-l păstreze și pentru acest sezon. Astfel, fotbalistul ajuns la 28 de ani a fost nevoit să-și reconsidere opțiunile. Acesta a acceptat oferta celor de la U Craiova 1948 și astăzi a fost prezentat oficial.
"Gabriel Iancu a semnat cu FC U CRAIOVA 1948!
Internaționalul român are la activ 4 titluri de campion în Romania, 3 cu FCSB și 1 cu Viitorul Constanța.
Atacantul în vârstă de 28 de ani are 172 de meciuri în campionatul romanesc si 50 de goluri marcate.
De asemenea, Iancu a fost golgheterul Ligii I în sezonul 2020-2021.
Bine ai venit, Gabi!", au scris oltenii pe contul oficial de Facebook.

Gabi Iancu va juca la U Craiova 1948

Gabi Iancu este al 6-lea transfer al celor de la U Craiova în această vară, după Andre Duarte (fundaș central - CF Estrela), David Croitoru (mijlocaș central - FC Botoșani), Ionuț Gurău (portar-Unirea Slobozia), Yassine Bahassa (atacant lateral - Quevilly Rouen) și Ricardo Grigore (fundaș central - Dinamo).
Gabi Iancu a fost crescut la Academia Hagi și în afară de Viitorul / Farul a mai jucat în România la FCSB, FC Voluntari și Dunărea Călărași.
În străinătate, atacantul a evoluat în Turcia, la Karabukspor, în Polonia, la Termalica, și în Rusia, la Akhmat Grozny. Iancu are 4 selecții la prima reprezentativă a României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo