Dinamo, penultima clasată din Liga 1, a suferit o înfrângere drastică în meciul cu Sepsi și continuă seria negativă pe care a început-o în urmă cu aproape 3 luni. "Câinii" au început execrabil partida de la Sf.Gheorghe și gazdele aveau deja 2-0 la jumătatea primei reprize, după dubla reușită de Ștefănescu.
Speranțele dinamoviștilor au fost reaprinse de Torje, care în minutul 40 a redus din diferență cu un șut de senzație de la aproximativ 25 de metri. Revirimentul nu a continuat însă în partea a 2-a a meciului, iar covăsnenii au mai marcat de 2 ori, prin Mitrea (min. 72) și Fofana (min.86) obținând astfel o vitorie meritată.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44

Gabi Torje, extrem de dezamăgit la finalul meciului cu Sepsi

"O nouă dezamăgire pentru tot ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă. Dezamăgim încă o dată și încă o dată, până când probabil se va sătura toată lumea și vor pleca și oamenii care sunt alături de echipă și se va alege praful de această echipă frumoasă. M-am bucurat foarte puțin că am marcat astăzi. Sunt foarte dezamăgit, mai dezamăgit decât după meciul cu FCSB.
S-au îmbunătățit mult condițiile, antrenamentele sunt mult mai bine, dar ceea ce se întâmplă la meci e rușinos. Principalii vinovați sunt jucătorii, noi cei care suntem în vestiar. Nu ne motivăm, nu avem ambiție în meciurile în care am putea demonstra. Oamenii care au investit mulți bani nu vor mai avea răbdare la nesfârșit. Ori ne vor da pe toți afară, ori vor pleca. Nici unul din vestiar nu ar trebui să meargă cu fruntea sus pe stradă", a declarat Gabi Torje la Digi Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39