Dinamo, penultima clasată din Liga 1, a suferit o înfrângere drastică în meciul cu Sepsi și continuă seria negativă pe care a început-o în urmă cu aproape 3 luni. "Câinii" au început execrabil partida de la Sf.Gheorghe și gazdele aveau deja 2-0 la jumătatea primei reprize, după dubla reușită de Ștefănescu.
Speranțele dinamoviștilor au fost reaprinse de Torje, care în minutul 40 a redus din diferență cu un șut de senzație de la aproximativ 25 de metri. Revirimentul nu a continuat însă în partea a 2-a a meciului, iar covăsnenii au mai marcat de 2 ori, prin Mitrea (min. 72) și Fofana (min.86) obținând astfel o vitorie meritată.
Romanian Liga I
Clinceni - Dinamo 1-0 | Rednic a reacționat vehement după înfrângerea dură în fața ultimei clasate
ACUM 2 ORE

Gabi Torje, extrem de dezamăgit la finalul meciului cu Sepsi

"O nouă dezamăgire pentru tot ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă. Dezamăgim încă o dată și încă o dată, până când probabil se va sătura toată lumea și vor pleca și oamenii care sunt alături de echipă și se va alege praful de această echipă frumoasă. M-am bucurat foarte puțin că am marcat astăzi. Sunt foarte dezamăgit, mai dezamăgit decât după meciul cu FCSB.
S-au îmbunătățit mult condițiile, antrenamentele sunt mult mai bine, dar ceea ce se întâmplă la meci e rușinos. Principalii vinovați sunt jucătorii, noi cei care suntem în vestiar. Nu ne motivăm, nu avem ambiție în meciurile în care am putea demonstra. Oamenii care au investit mulți bani nu vor mai avea răbdare la nesfârșit. Ori ne vor da pe toți afară, ori vor pleca. Nici unul din vestiar nu ar trebui să meargă cu fruntea sus pe stradă", a declarat Gabi Torje la Digi Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cupa României | CSU Craiova a completat careul de ași! Oltenii, victorie facilă cu Filiași
30/11/2021 LA 17:30
Romanian Liga I
Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat
27/11/2021 LA 17:55