Gabriel Enache a fost prezentat astăzi la U Craiova 1948. Oltenii sunt în mare criză de rezultate, fiind pe locul 14 în Liga 1, și s-au pus deja pe treabă pentru a întări echipa. Cel puțin din punt de vedere al imaginii, formația din Bănie a dat o adevărată lovitură, luând un jucător cu experiența lui Enache.
Fotbalistul de 31 de ani plecase de la FCSB în luna martie și a jucat în acest sezon la khazacii de la Zhetysu, formație care a retrogradat, terminând ultima în clasament în actuala stagiune (se joacă în sistem primăvară - toamnă). Enache a bifat 25 de apariții la fosta sa echipă în toate competițiile, reușind 3 pase decisive.
Romanian Liga I
Alexandru Pașcanu, transferat definitiv de Ponferradina de la CFR Cluj!
ACUM 16 MINUTE
Citește și:

Gabriel Enache, primul transfer al iernii pentru U Craiova 1948

Aducerea lui Enache este un semn că gruparea olteană și-a schimbat politica de transferuri. În vară au fost aduși foarte mulți străini, dar rezultatele au confirmat că s-a greșit prin această strategie.
Experiența acumulată de Enache în Liga 1 și nu numai poate ajuta echipa din Bănie să treacă peste perioada mai puțin fastă în care se află. Totul va depinde și de antrenorul care va fi numit, deoarece oltenii nu au găsit deocamdată o soluție după ce l-au demis pe Trică.
Gabriel Enache a început fotbalul la CS Mioveni, formație la care a și debutat la seniori. Ulterior, el a evoluat la alte 3 formații din România: Astra, FCSB și Dunărea Călărași, dar a avut și câteva aventuri în străinătate, la Rubin Kazan (Rusia), Partizan Belgrad (Serbia) sau Qyzyljar și Zhetysu (Kazakhstan). Enache are și 5 selecții la prima reprezentativă a României, ultima bifată în urmă cu 5 ani.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Romanian Liga I
Transferul lui Sorescu în Polonia, aproape picat! Suma oferită diferă de pretențiile "câinilor"
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Mutare importantă la nivel de conducere pentru Univeristatea Craiova! Marian Copilu semnează luni
IERI LA 16:09