Dezamăgirea este cuvântul de ordine de la Dinamo, după ce a suferit a patra înfrângere consecutivă (una în Cupa României).
Gabi Torje, jucător care l-a servit ideal pe Deian Sorescu în debutul jocului cu FC Voluntari, când gruparea din Ștefan cel Mare a deschis scorul, a susținut după joc că problema principală a echipei este de ordin psihic. Este lipsită de încredere.

Gabriel Torje: "Suntem sub nivelul mării"

Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
”E greu să vorbim, am început prost meciul, dar am reușit să marcăm. Am reușit apoi să echilibrăm, jocul ducea către un egal, care nouă ne convenea, până la urmă era un punct câștigat în deplasare. Apoi a venit o greșeală personală, care face ca totul să se distrugă.
După, nu am mai avut încredere, acest lucru este cel mai greu de câștigat. Din punct de vedere fizic, suntem bine, avem jucători de valoare, dar ne lipsește încrederea, pe care o putem câștiga doar prin victorii.
Ăsta este blocajul nostru. Și când aveam 1-0, dar și la 1-1, parcă ne era teamă să nu luăm gol, pentru că știam că nu avem puterea să ne revenim. Era clar că dacă ne vor marca, vom cădea. Psihic, suntem sub nivelul mării”, a susținut Gabi Torje.
Pentru fotbalistul echipei Dinamo, care azi a împlinit 32 de ani, a avut parte de "o aniversare tristă din punct de vedere profesional", după cum a precizat.

Mircea Rednic a vorbit despre ce ar trebui să facă echipa pentru a obține rezultate

Vorbind despre ceea ce ar trebui să facă echipa pentru a ieși din această situație, Mircea Rednic a declarat: "În primul rând avem nevoie de continuitate, să fim mult mai respooinsabili, să jucăm cu mai multă ambiție și să facem mai puține greșeli, să jucăm în echipă".
FC Voluntari - Dinamo 2-1 (1-1)
FC Voluntari: M. Popa; Meleke, Tamaș, Armaș; Ricardinho (Costin 68), Rață, Droppa, I. Gheorghe, Briceag; Nemec (Tavares 87), Lopes (Fulop 84).
Dinamo: Iliev; Gluhakovic (Ehrmann 71), R. Grigore, Pinto, Filip; Kainourgios, Răuță (Itu 80); Bani (Țîră 71), Torje, Sorescu; Ivanovski (Vestenicky 80).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39