Fotbaliștii lui Mihai Iosif vor avea o misiune și mai dificilă duminică seară în meciul cu liderul Ligii 1 și campioana României, CFR Cluj, asta pentru că suporterii vor lipsi din tribune la Mioveni.
Fanii giuleștenilor au recurs la această decizie radicală pentru că doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 au acum dreptul să meargă la meciuri, sau cei care au trecut de curând prin boală. Din acest motiv, rapidiștii au anunțat că nu vor fi prezenți la derby-ul feroviar dintre Rapid și CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.30, în cadrul etapei a 12-a.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50

Galeria Rapidului nu va fi prezentă la derby-ul cu CFR Cluj de duminică

Rapidiștii au făcut show la toate meciurile disputate de echipa lor preferată până acum, însă la meciul cu CFR Cluj nu vor fi prezenți: "Unitate înainte de toate! Ne-am fi dorit ca astăzi să vă putem oferi mai multe informații referitoare la organizarea meciului de duminică, având în vedere că ieri am anunțat prezența.
Din păcate, măsurile restrictive și incidența crescută a orașului disputării meciului cauzează o divizare în rândul Familiei Rapidului, iar noi nu vom susține asta. Mereu am militat pentru unitate și am făcut tot ce a fost posibil pentru a ajuta suporterii rapidiști să-și susțină echipa din tribune, dar în cazul de față nu avem alternative.
Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de duminică, în ciuda comunicatului anterior. Decizia vine ca urmare a contextului de desfășurare al partidei. Cât timp vor exista rapidiști privați de dreptul de a incuraja clubul, noi vom fi alături de ei. Nu îndemnăm oamenii să rămână nevaccinați, nici să se vaccineze, dar dezaprobăm discriminarea și îngrădirea drepturilor. Crezul nostru a fost mereu: Toți înainte, toți înapoi! Toți pentru unul și unul pentru toți! Familia rămâne unită și la bine și la greu! Hai Rapid", este mesajul transmis de Peluza Nord.
La scurt timp a venit și replica clubului la comunicatul fanilor: "Din păcate, România trece prin momente grele, pandemia a ajuns într-un punct în care nu ne-am fi dorit vreodată, iar acest lucru se răsfrânge și asupra Rapidului, deoarece autoritățile au decis ca la evenimentele sportive să poată intra doar cei care s-au vaccinat sau cei ce au trecut prin boală, în ultimele 180 de zile.
Ne-am fi dorit ca duminică să ne bucurăm împreună de meciul cu CFR Cluj și să simțim pe toată durata partidei energia venită dinspre peluză. Ne va fi greu fără voi, dar sperăm să vă avem cât mai curând din nou alături, mai ales că urmează dueluri tari, iar pentru meciul de duminică, sperăm să vă oferim bucuria unei victorii", au scris cei de la Rapid pe rețelele de socializare.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36