Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gaz Metan, aproape de retragerea din campionat! Ce a anunțat Eric De Oliveira

Alex Masgras

Publicat 03/03/2022 la 19:44 GMT+2

Gaz Metan Mediaș se confruntă cu mari probleme financiare, iar partida de duminică contra celor de la Chindia Târgoviște poate fi ultima pe care echipa o dispută în Liga 1.

Eric de Oliveira

Credit imagine: facebook

Gaz Metan Mediaș se află într-o situație extrem de complicată. Gruparea din Mediaș are datorii uriașe, a pierdut mai mulți jucători și în pierde puncte din cauza restanțelor salariale.
Eric de Oliveira, fostul jucător de la Gaz Metan, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care dă de înțeles că partida de duminică, de pe teren propriu, contra celor de la Chindia Târgoviște, va fi ultima partidă a echipei în Liga 1, urmând să se retragă din campionat, fără să mai evolueze în playout. Acesta a îndemnat fanii să vină în număr cât mai mare la stadion, anunțând că el va da și lovitura de start a partidei:
"Nu pot exprima ceea ce simt în momentul de față. Duminică, la ora 15:00, probabil că va fi ultimul meciul al Gazului înainte de falimentul care va duce la desființarea clubului CS Gaz Metan Mediaș! Am primit invitația de a da lovitura de începere și, eventual, ultima mea atingere de balon. Gazul dispare și, eventual, nu mai am niciun gând să mai joc fotbal! Mulțumesc frumos GMM și Mediaș pentru respect!
Ne vedem duminică, la ora 15:00, și sugerez să umplem stadionul și să ne luam la revedere. În minutul 77 putem să ridicăm un tricou negru sau o eșarfă neagră și strigăm ”Gazu', Gazu', Gazu'”. Moare GMM la 77 de ani", a scris Eric, pe Facebook.
Citește și:

Juniorii lui Gaz Metan Mediaș, anunțați să părăsească hotelul în care stau

În acest moment, Gaz Metan Mediaș se află pe locul 14, cu 14 puncte, după ce a fost depunctată cu 10 puncte, din cauza restanțelor salariale. Situația clubului pare fără scăpare și, cel mai probabil, echipa va intra în faliment după încheierea sezonului regulat.
Pagina de Facebook a suporterilor lui Gaz Metan a postat un anunț al clubului în care juniorii echipei erau anunțați să părăsească hotelul până luni, atunci când hotelul se va închide. La fel ca Eric, suporterii celor de la Gaz Metan au surse din apropierea clubului care susțin că partida cu Chindia Târgoviște va fi ultima pe care medieșenii o vor disputa, înainte de retragerea din campionat, urmând ca apoi să intre în faliment.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo