Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gaz Metan Mediaș, o nouă penalizare! Ultima echipă din play-out a rămas fără alte două puncte și se află pe minus

Alex Masgras

Publicat 16/03/2022 la 18:29 GMT+2

Gaz Metan Mediaș a fost depunctată cu alte două puncte și a ajuns pe minus în clasamentul play-out-ului Ligii 1.

Gaz Metan Mediaș

Credit imagine: facebook

Gaz Metan Mediaș a primit o nouă lovitură. Ultima clasată din Liga 1 a fost depunctată din nou, din cauza faptului că nu plătit restanțele către Ronaldo Deaconu. Comisia de Disciplină a FRF a decis să o penalizeze pe Gaz Metan cu alte două puncte, iar acum echipa a ajuns la –1 punct în clasamentul play-out-ului din Liga 1.
Ultima oară, Gaz Metan Mediaș a fost depunctată cu 8 puncte pe 9 martie, atunci când Comisia de Disciplină a decis să penalizeze echipa pentru datorii către foștii angajați ai clubului. Până acum, Gaz Metan a fost penalizată cu 24 de puncte în acest sezon de Liga 1, un record în ceea ce privește prima scenă fotbalistică din România.
Citește și:

Gaz Metan Mediaș se află pe minus în clasamentul Ligii 1

Cu toate acestea, Gaz Metan riscă să fie din nou penalizată 23 martie, dacă nu își va plăti restanțele financiare.
În acest moment, situația clubului este extrem de complicată. În urmă cu câteva săptămâni, fostul jucător al echipei, Eric de Oliveira, anunța că echipa se va retrage din campionat, la finalul sezonului regulat. În cele din urmă, Gaz Metan a început play-out-ul, dar nu are în acest moment bani pentru toate deplasările până la finalul sezonului și a rămas și fără alți trei jucători:
"Ieri au fost declarați liberi încă trei jucători de la Gaz Metan Mediaș, deci vor rămâne cu juniorii și cu câțiva seniori. O să intre niște bani din drepturile TV, vor fi achitate niște sume după încheierea sezonului regulat. Vor putea să asigure doar câteva deplasări, nu toate, pentru că suma încasată va fi mică. Aproximativ 50.000 de euro", a spus Emilian Hulubei, președintele AFAN, la Digi Sport.
Program Premier League 16,17 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo