Dinamo profită de problemele financiare pe care le are Gaz Metan Mediaș. Clubul ardelean a fost depunctat și a rămas fără mare parte din jucători din cauza problemelor financiare.
În acest sens, Dinamo nu a stat pe gânduri și a rezolvat deja transferul a doi jucători de la Mediaș. Conform Fanatik, Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru vor evolua în Ștefan cel Mare.
Dacă de transferul lui Moura se știa încă de ieri, venirea lui Grădinaru este, la prima vedere, surprinzătoare ținând cont că acesta a fost crescut de rivala FCSB.
Romanian Liga I
U Cluj Napoca-Dinamo 2-0/ Dinamo foarte aproape de Liga a doua!
ACUM 6 ORE
Mijlocașul de 26 de ani a evoluat în 25 de partide pentru medieșeni în acest sezon, fiind unul dintre jucătorii buni ai echipei de pe locul 14 din Liga 1.
CITEȘTE ȘI:

Moura și Grădinaru la Dinamo, Irobiso și Morar în stand-by

Deși i-a acontat pe Moura și Grădinaru, campania de transferuri a lui Dinamo nu se oprește aici. Vlad Morar este dorit și el insistent de trupa din Ștefan cel Mare, dar conform GSP, jucătorul pare mai tentat să meargă la Rapid, club care s-a arătat interesat de serviciile sale și pentru care a mai evoluat în trecut.
Christian Irobiso este un alt jucător cu care Dinamo se află în discuții avansate, conform aceleiași surse. Atacantul nigeriano-portughez s-a înțeles cu trupa lui Flavius Stoican, dar în cazul lui situația este mai complicată. El și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract și așteaptă un răspuns pentru a putea semna cu Dinamo. Totuși, această procedură ar putea dura mai mult, iar trupa din Ștefan cel Mare s-ar putea reorienta către alt vârf.
2 goluri și 3 pase decisive a reușit Irobiso pentru Gaz Metan în acest sezon, în 23 de meciuri, fiind cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 250.000 de euro.
În schimb, Dinamo este activă și la capitolul plecări. Plamen Iliev a plecat la Hermannstadt, în liga a doua, și ar putea fi adversarul "câinilor" la barajul de retrogradare/promovare.
Dinamo i-a mai transferat în această iarnă pe Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Jonathan Rodriguez, Balthazar Pierret, Thomas Chesneau, Cristiano Figuieredo, Antoni Ivanov, Igor Jovanovic, Dusan Celar, Baptiste Aloe și Segbe Azankpo.
Toți au debutat pentru Dinamo, însă prestațiile lor au fost mai mult dezamăgitoare, iar Dinamo luptă pentru salvarea de la retrogradare și va avea meci direct cu Gaz Metan chiar etapa viitoare, pe teren propriu,
Romanian Liga I
Surpriză în turul barajului dintre Chiajna și Chindia! Ilfovenii s-au impus cu 2-1
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Totul pentru salvarea de la retrogradare! Primă importantă pentru dinamoviști la meciul cu U Cluj
ACUM 10 ORE