Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

George Ganea, împrumutat de Farul până la finalul sezonului, la o echipă din Liga 1

Alex Masgras

Actualizat 05/02/2022 la 13:33 GMT+2

George Ganea urmează să plece de la Farul Constanța. Atacantul echipei lui Gheorghe Hagi este aproape de a fi împrumutat la FC Argeș, echipă la care va evolua până la finalul acestei ediții de campionat. În înțelegerea dintre cele două cluburi există și o opțiune de cumpărare.

George Ganea

Credit imagine: Eurosport

George Ganea este aproape de despărțirea de Farul Constanța. Potrivit sport.ro, atacantul de 22 de ani al echipei lui Gheorghe Hagi urmează să fie împrumutat până la finalul sezonului la FC Argeș. Echipa lui Andrei Prepeliță are nevoie de un atacant, iar Ganea își dorește să prindă mai multe meciuri în Liga 1.
În urmă cu două zile, Farul l-a transferat pe Gabi Iancu, iar șansele lui George Ganea de a prinde mai multe minute sub comanda lui Gheorghe Hagi sunt din ce în ce mai mici. În acest sezon, Ganea a evoluat în 14 partide de campionat pentru constănțeni, marcând două goluri, ambele în partidele cu Dinamo.
În cazul în care cei de la FC Argeș vor fi mulțumiți de randamentul lui George Ganea în Trivale, aceștia vor avea și o opțiune de cumpărare a atacantului de 22 de ani.
Citește și:

FC Argeș a rămas fără antrenorul principal în acte

În urmă cu câteva zile, FC Argeș a rămas fără antrenorul principal în acte. Mihai Ianovschi și-a dat demisia după înfrângerea în fața celor de la FC U Craiova. La echipă rămâne în continuare Andrei Prepeliță, cel care este antrenor principal, dar care nu are licența PRO.
În acest moment, FC Argeș se află pe locul 8 în Liga 1, după 23 de partide. Argeșenii sunt la 4 puncte de ultima poziție care duce în playoff. Următoarea partidă a celor de la FC Argeș este duminică, atunci când joacă pe teren propriu, în fața celor de la Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc din Liga 1. În cazul unei victorii, FC Argeș o va egala la puncte pe Rapid, cea care a făcut un pas greșit vineri seară, când a remizat pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo