Unsprezece copii din Ucraina au intrat pe teren înaintea partidei dintre Sepsi și FC U Craiova alături de jucătorii celor două echipe și au afișat mesajul "Stop războiului! Vrem pace!". Toți cei 11 copii sunt legitimați la clubul Ruh Lviv și se aflau în România pentru a participa în cadrul unei competiții de juniori de la Brașov.
Cei unsprezece copii, însoțiți de cei doi antrenori și șoferul microbuzului cu care au călătorit, au intrat în România cu câteva ore înaintea începerii războiului în Ucraina, pentru a participa la o competiție de juniori din țara noastră. Aceștia au participat în cadrul competiției Enjoy Sport’s Winter Cup de la Brașov, o competiție rezervată echipelor de juniori.
Romanian Liga I
U Cluj Napoca-Dinamo 2-0/ Dinamo foarte aproape de Liga a doua!
ACUM 7 ORE
"Au trecut granița în România cu câteva ore înaintea declanșării războiului și au avut un parcurs și un comportament exemplar în aceste patru zile de competiție.
Au fost prezenți la toate jocurile fără să știe exact ce le fac părinții, frații și familiile lor acasă, s-au luptat pe teren pentru fiecare minge, au plâns când s-au lovit, dar nu a avut cine să-i ridice sau să le aline durerea, deoarece aici au venit singuri.
Acum, ei sunt ai noștri, n-au absolut nicio vină pentru ce se petrece în țara lor iar noi avem obligația morală să le fim alături cât va fi nevoie", a declarat Ciprian Jurubescu, organizatorul turneului de juniori, după încheierea competiției.
Potrivit gsp.ro, primăria din Sf. Gheorghe, Crucea Roșie Covasna și clubul Sepsi fac eforturi pentru a le asigura celor 11 copii toate condițiile necesare, asta după ce autoritățile din Brașov, alături de organizatorul turneului, au obținut acordul clubului Ruh Lviv ca echipa să nu se întoarcă Ucraina, făcând tot posibilul ca micuții fotbaliști să beneficieze de cele mai bune condiții la baza sportivă din Tărlungeni.
Citește și:

Sepsi a încheiat sezonul regulat cu o victorie pe teren propriu

Sepsi a încheiat sezonul regulat cu o victorie pe teren propriu, scor 2-1, contra celor de la FC U Craiova 1948. Oaspeții au deschis scorul în minutul 8, prin Bauza, dar Sepsi a reușit să revină până la pauză prin reușitele lui Ștefănescu, din minutul 39, și a lui Tudorie, din minutul 45+1.
Cele două echipe se vor întâlni și în playout. Echipa lui Cristiano Bergodi se află în acest moment pe locul 8, cu 39 de puncte, nereușind să repete performanța din sezonul trecut, când a reușit să se califice în playoff. De partea cealaltă, echipa lui Nicolo Napoli este la începutul ultimei etape pe locul 11, cu 33 de puncte.
https://i.eurosport.com/2022/03/02/3330168.jpg
Romanian Liga I
Surpriză în turul barajului dintre Chiajna și Chindia! Ilfovenii s-au impus cu 2-1
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Totul pentru salvarea de la retrogradare! Primă importantă pentru dinamoviști la meciul cu U Cluj
ACUM 11 ORE