Farul a revenit luni seara în București să câștige toate punctele pe terenul echipei FCSB, dar nu a mai izbutit aceeași performanță de la finalul sezonului regular, când s-a impus cu 2-0. De această dată, gazdele au obținut victoria cu scorul de 2-0
Jocul s-a terminat cu controverse din cauza arbitrajului, iar Gheorghe Hagi nu a eziat să vorbească despre acest aspect după joc. În minutul 51, a fost un penalty pentru Farul neacordat, în timp ce în minutul 78 Damien Dussaut a fost eliminat după două cartonașe galbene acordate în aceeași fază. Antrenorul Constanței a susținut că echipa lui trebuia să mai primească un penalty și în prima repriză, la duelul din minutul 2 dintre Malcom Edjouma și Jefte.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
IERI LA 09:21

Hagi l-a acuzat pe Lucian Rusandu că a făcut diferența în partida FCSB – Farul

"Gustul amar a început de la penalty-ul nedat. Penalty, eliminare. E incredibil. Nu am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Din păcate. A fost un meci echilibrat, ambele echipe au încercat, au avut ritm, au avut intensitate, am vrut să fim mai buni decât adversarul, dar un singur om a făcut astăzi diferența. Din primul până în ultimul minut. E foarte greu să mai înțeleg ce înseamnă fotbalul.
E incredibil, incredibil, inadmisibil, nu se poate. Mereu le spun jucătorilor să nu găsim alibiuri, dar... Așa ceva?! E pur și simplu... Nu mai am cuvinte! Arbitrul nu a văzut nimic pentru noi. În partea cealaltă, tot.
A fost un singur om care a făcut diferența, protagonist, 100%, arbitrul a făcut diferența. Fotbalul e făcut din mici detalii, iar în seara asta lucrurile sunt clare pentru toți.
Două echipe care au jucat, care au vrut să joace, care s-au luptat, cu calitate la un moment dat. Am început repriza a doua extraordinar de bine, eram încrezător, lucrurile mergeau bine și a venit, a venit tot! Am avut penalty și eliminare, din punctul meu de vedere. Fundașul l-a trântit, nu e penalty și eliminare? Al doilea, nu mai vorbesc. Faulturi, câte n-au fost?
Toată țara a văzut asta, nu mai sunt dubii! Toată țara a văzut. Asemenea lucruri sunt inadmisibile. Nu pot să tac din gură în astfel de situații! E inadmisibil. Nu știu ce urmează acum, vom vedea. E greu. Să nu vă faceți că nu ați văzut. Toată lumea a văzut! E prea mult!", a declarat Gică Hagi, potrivit Digi Sport.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
26/05/2022 LA 10:17
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02