Gheorghe Hagi, tehnicianul constănțenilor, a comentat la finalul partidei victoria echipei sale și a menționat faptul că Farul are nevoie să lege rezultatele pozitive pentru a urca mai mult în clasament.
Adrian Petre (77) a marcat singurul gol al meciului, la prima sa atingere după intrarea pe teren, după o fază la care au mai colaborat doi jucători proaspăt introduşi de Gheorghe Hagi, Eduard Radaslavescu şi Ely Fernandes.
În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 5, cu 24 de puncte după primele 15 etape, iar Craiova se află pe locul 3, cu 28 de puncte.
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă, pe picior de plecare! Academica Clinceni are un nou acționariat
ACUM 21 ORE
Citește și:

Declarațiile lui Hagi

Gheorghe Hagi s-a declarat mulțumit de joc, dar și de victoria echipei sale, dar așteaptă mai multă constanță din partea jucătorilor. El a preferat să nu comenteze prea multe de Enes Sali, care a fost convocat la naționala României la doar 15 ani și a ținut să-l laude pe Marian Aioani pentru prestația din această seară: "Jucătorii au muncit pe teren, am avut șansă, iar Aioani a făcut un meci mare. Când jucătorii sunt inspirați poate veni victoria. Știa că o să vină peste noi Craiova, ca să marcheze, dar am jucat foarte bine. Știam că Reghe va face o treabă bună aici. Nu suntem constanți, asta e singura mea întrebare acum. Trebuie să avem continuitate în joc, în rezultate. Dar așa se desfășoară procesul. Avem un brand în spate acum, avem o responsabilitate față de oraș.
De Salli am tot vorbit, nu vrea să mai vorbesc acum. Îl lăsăm în pace să crească. E un copil mai special, trebuie să avem grijă de el. Aioani este un portar talentat, are talent nativ, mai greșește și el, dar îmi place. Sper să fie în formă. Îl mai avem și pe Brănescu în lot, avem din nou doi portari buni în lot."
După pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, Farul va juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp ce Craiova se va deplasa la Argeș.
LGiți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a propus să "spulbere" toată concurența în Liga 1. Planurile clubului
IERI LA 20:14
Romanian Liga I
CFR Cluj - Academica Clinceni 2-0 | Ardelenii au ajuns la 5 victorii consecutive fără gol primit
29/11/2021 LA 20:26