Viitorul și Farul au fuzionat, iar Gică Hagi a devenit manager tehnic al echipei. Duelul cu UTA a fost primul după această schimbare majoră. "Mi-era dor să vorbesc la conferințe, am revenit unde mi-era locul", a declarat Hagi înainte de partidă.
Farul Constanța a evoluat cu doi oameni în minus pe finalul partidei, în ultimul sfert de oră. Dussaut a fost eliminat în minutul 70, după ce a primit al doilea cartonaș galben. Iar Dănuleasa a fost protagonistul unui moment nefericit, a părăsit terenul în minutul 78 din cauza unei accidentări destul de grave. Nu a fost înlocuit de nimeni, deoarece toate schimbările dobrogenilor fuseseră epuizate.

Ce a declarat Gică Hagi după remiza cu UTA

Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 2 ORE
"Așa cum s-a dus meciul, i-am felicitat, au făcut un efort fantastic. Câteodată mai trebuie să și lupți. Am avut un adversar care joacă bine acasă. Trebuia să ținem mai mult de minge, n-am făcut-o. A doua repriză am avut 3 copii de 2002, 2003, după care au venit ceilalți, care nu sunt pregătiți 100%. Dacă rămâneam în 11, aveam și noi șansa noastră. A trebuit doar să ne apărăm, să ținem de rezultat și e un punct bun, muncit. E ok Dănuleasa. Asta e, a avut ghinion săracul. Prima repriză a fost penalty clar la Larie! Dacă nici ăla nu e penalty, ne lăsăm de fotbal! Din păcate, unele lucruri nu se văd.
E doar un început, trebuie să creștem. Nicio echipă nu e la potențial maxim. Ne cunoaștem ușor-ușor, fiecare pe fiecare, dar sunt încrezător, am jucători talentați, iar cu cei care vor veni de la Jocurile Olimpice vom fi și mai puternici", a spus Hagi.
Întrebat despre fuziunea dintre Viitorul și Farul, "Regele" a declarat: "Nu e fuziune! E unire, ne-am unit! Unde toată lumea se desparte, noi ne-am unit. Am vrut să fie un singur brand, o singură iubire. Asta se cheamă Farul Constanța .Vrem să facem o echipă bună. Acum suntem doar o singură echipă. Palmaresul e al clubului nostri. Farul are cea mai bună academie și bineînțeles că are și o echipă în prima ligă"
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 8 ORE