Farul Constanța evoluează astăzi în prima etapă din Liga 1, împotriva celor de la UTA Arad. Totodată este și primul meci oficial de la fuziunea dintre Viitorul și Farul.
Gică Popescu a vizitat Spitalul Judeţean Arad, unde a mers cu cadouri și a promis că va face o donație cu aparatura necesară pentru a susține spitalul.
"La invitația personalului cu inimi mari de acolo, am vizitat astăzi, înaintea meciului UTA - Farul, Secția de pediatrie a Spitalului Județean Arad. Am împărțit micuților mingi și eșarfe.
Romanian Liga I
CS U Craiova, fără victorie în Liga 1 de 3 meciuri! Oltenii lui Reghecampf, doar egal cu FC Botoșani
06/12/2021 LA 20:19
Fiindcă modernizarea secției s-a făcut numai din donații, voi dona și eu o parte din aparatura de care mai e nevoie atunci când noua secție va fi gata.", a fost mesajul lui Popescu pe pagina de Facebook.

GICĂ POPESCU ÎI TAXEAZĂ PE CEI CARE NU AU LĂSAT FOTBALIȘTI LA JOCURILE OLIMPICE

Gică Popescu a criticat decizia cluburilor de a nu lăsa fotbaliștii să participe alături de naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Rădoi a avut destul de multe probleme când vine vorba de alcătuirea lotului pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Lotul Olimpic a avut parte de mai multe modificări pe parcurs, din cauza deciziilor cluburilor de a nu-I lăsa pe fotbaliști să participe. Unii dintre ei s-au aflat chiar în cantonamentul de la Mogoșoaia, dar au trebuit să plece.
"E greu să le spui unor jucători să nu participe la o competiție atât de importantă. Eu nu am avut şansa să joc la Olimpiadă. Mi-ar fi plăcut să am în palmares o participare la Jocurile Olimpice, însă nu s-a întâmplat. Era normal să îi lăsăm pe jucători. Cred că toate cluburile ar fi trebuit să ia această hotărâre, fără să mă bag totuşi în bucătăria internă a fiecăruia.
Până la urmă, aceşti jucători reprezintă Romania, reprezintă cluburile noastre şi atunci când fac performanţă la echipa naţională este totodată şi performanţa cluburilor de unde provin", a declarat Gică Popescu pentru Farul Constanța TV.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Romanian Liga I
Steliano Filip nu-și explică de ce a fost exclus din lotul lui Dinamo de Rednic: "Lumea nu știe!"
06/12/2021 LA 17:45
Romanian Liga I
Reacție dură din partea lui Laszlo Balint, după eșecul cu FCSB: "Nu pot să fiu calm"
05/12/2021 LA 22:18