Jefte Betancor se poate lăuda că este, alături de Erik Exposito (Slask Wroclaw), spaniolul care a marcat cele mai multe goluri în Europa în acest sezon. Atacantul de la Farul Constanța a reușit 9 goluri în 15 partide, fiind și golgheterul la zi în Liga 1. Un hattrick, dar și un gol de la mijlocul terenului împotriva echipei Dinamo sunt performanțele evidențiate de Marca.
"Lucrurile merg foarte bine pentru mine... dar mereu vrei să te perfecționezi și să ajuți echipa să crească. La startul sezonului nu mi-a trecut prin cap că voi fi golgheter în Liga 1. Dar acum nimeni nu mă mai oprește. Este un vis și o să lupt pentru el. De fapt, mă uit mereu la meciurile rivalilor mei să văd dacă marchează sau nu", a declarat Jefte pentru publicația spaniolă.

Jefte Betancor este uimit de Gică Hagi

Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
El a crescut admirându-l pe Ronaldinho, dar a devenit atacant. "Am marcat multe goluri în ultimii ani: 16 la Ried în ediția 2019/20, 9 goluri pentru Voluntari în sezonul trecut, iar acum sunt din nou 9 goluri în 15 meciuri. Sunt un număr 9 de profilul lui Benzema sau Lewandowski. Nu-mi place să rămân avansat. Trebuie să cobor și să intru în combinații", a declarat Jefte Betancor.
Jucătorul a fost remarcat de Hagi în sezonul trecut, după ce a adus echipei FC Voluntari 6 puncte din meciurile directe în care a evoluat, reușind să marcheze în ambele partide câștigate cu 1-0,
"Am vrut să fac un salt în cariera mea și am primit oferte din Grecia, Israel, Polonia... dar când antrenorul m-a sunat personal pentru a convinge, nu am mai stat pe gânduri. Să-l ai pe Hagi antrenor este uimitor. Este o legendă, înveți multe și știam că modul lui de a juca, foarte ofensiv, este pe stilul meu", a dezvăluit Jefte.
Marca a remarcat faptul că Gică Hagi nu este singura legendă de la clubul Farul. Din structurile grupării mai fac parte Gheorghe Popescu și Ciprian Marica.
"Este o bucurie. Fotbal se poate respira peste tot. Am mai puține coincidențe cu Marica, dar Popescu vine la toate jocurile. Ne este mereu foarte aproape", a mai spus Jefte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00