Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haos fără pauză la Dinamo! Iuliu Mureșan, furios pe Dario Bonetti: "Să vă spun ce a făcut!"

Irina Aldea

Publicat 18/09/2021 la 17:27 GMT+3

La Dinamo nu mai există de mult timp pace, însă ultimul scandal izbucnit în Ștefan cel Mare ia amploare. Dario Bonetti e somat de Iuliu Mureșan să semneze rezilierea contractului.

Dario Bonetti & Iuliu Mureșan. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

După 5 meciuri la rând fără gol marcat, Iuliu Mureșan l-a dat afară pe Dario Bonetti de pe banca tehnică, însă acesta din urmă nu-și dorește să plece și refuză să semneze rezilierea contractului. Picătura care a umplut paharul în dreptul lui Bonetti a fost cea mai mare umilinţă din istoria disputelor cu FCSB, scor 0-6.
Dezamăgit pentru că a fost înlătura de la club de Iuliu Mureșan, Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea contractului. Mai mult, italianul a și plecat pe nesimțite în Italia, lăsăndu-i pe oficialii lui Dinamo cu actele nesemnate, iar echipa pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1.

Scandal fără pauză la Dinamo! Iuliu Mureșan, atac la Dario Bonetti

"Cred că vă interesează mult telenovela care este în desfășurare cu Dario Bonetti. După partida groaznică pentru toată suflarea dinamovistă, după acea umilinţă cu FCSB, eu mă aşteptam să-şi dea demisia. Am pierdut 5 partide la rând, deci e clar că lucrurile nu mergeau în direcţia dorită de nimeni, nici de Dario. Faptul că echipa nici nu se apără, nici nu dă gol…
Sper că s-a schimbat acum, de când l-am numit antrenor secund pe Sorin Colceag. Până nu rezolvăm situaţia cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal. Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea. Sper să înțeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit şi eu.
I-am propus lui Dario o reziliere amiabilă, pe care el nu a semnat-o. Deşi nimeni de la club nu i-a spus să plece, el a plecat în Italia. Nu ştiu dacă revine sau când revine. Deocamdată, el lipseşte nemotivat de la muncă, ceea ce nu e bine. Contractul are şi o clauză de reziliere unilaterală, atât din partea lui, cât şi din partea clubului.
Putem ajunge şi la acea clauză, dar cred că are inteligenţa necesară să semneze rezilierea amiabilă. El a discutat foarte mult, dar nu cu persoane din club, nici cu mine, nici cu directorul sportiv de la club. Nu ştiu de ce face acest lucru, dar eu îl aştept să vină la Bucureşti, să ne dăm mâna și să-şi ia la revedere de la jucători", a spus Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.
Dinamo joacă duminică pe teren propriu cu FC Botoșani. Pe banca tehnică se va afla Sorin Colceag, antrenorul echipei a doua a "câinilor", care asigură acum interimatul în Ștefan cel Mare. Totuși, marele favorit să preia echipa este Mircea Rednic, care negociază de zor cu Nicolae Badea revenirea pe banca tehnică a lui Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo