Dinamo a remizat cu U Cluj în returul barajului de promovare/retrogradare, scor 1-1, ceea ce a dus la retrogradarea echipei din Ștefan cel Mare pentru prima oară în istoria sa.
La finalul partidei de aseară, atacantul francez a postat un mesaj în limba română pe contul său de instagram: "Foarte trist".
Harlem Gnohere a ajuns la Dinamo în 2015 și a jucat pentru câini până în ianuarie 2017, atunci când s-a transferat la FCSB. Pentru echipa din Ștefan cel Mare, atacantul francez a marcat 24 de goluri în 59 de partide.
Romanian Liga I
Dinamo București a anunțat primul transfer pentru Liga 2. "Nu mai vorbiți de faliment"
27/06/2022 LA 12:40
Din vara anului 2020, Gnohere evoluează pentru Mouscron, în liga a doua din Belgia.
Citește și:

DUSAN UHRIN, DEBUSOLAT DUPĂ RETROGRADAREA LUI DINAMO ÎN LIGA A DOUA

"Sunt atât de trist, am crezut că putem salva Dinamo. Acum cred că conducerea lui Dinamo trebuie să se gândească ce va fi în continuare. Este aproape imposibil să te gândeşti la un viitor, după ce s-au schimbat atât de mulţi jucători. Eu am făcut tot ce am putut, îmi pare rău pentru suporteri.
Am pierdut la Cluj prima manşă a barajului. Am scris un singur gol în ambele meciuri, aşa e imposibil. Sunt atât de supărat, nici nu ştiu ce aş putea face mai mult. Nu ştiu ce aş fi putut să fac mai mult în acest baraj, nu îmi dau seama. Nu sunt foarte mândru, pentru că am retrogradat. Nu ştiam care e situaţia aici (n.r. când a venit). Am vrut să vin să ajut, dar nu am putut mai mult.
Nu vreau să vorbesc acum despre vina mea, trebuie să îi întrebaţi pe alții. Atmosfera în vestiar era foarte rea. Am vorbit cu ei. Nu pot vorbi acum de suporteri. Nu ştiu care va fi viitorul. Nu cred că este o întrebare pentru mine să vorbim despre viitorul lui Dinamo. Am antrenat timp de 25 de ani, niciodată nu a fost o situaţie atât de gravă. Nu doar despre retrogradare, despre tot. Nu mai am contract pentru sezonul viitor. Am dorit să păstrez echipa în Liga 1, nimeni nu a vorbit cu mine ce se întâmplă dacă ajungem în Liga 2", a declarat Dusan Uhrin la finalul meciului.
Romanian Liga I
CFR Cluj, aproape de lovitura verii! Florin Niță ar urma să semneze gratis cu ardelenii
26/06/2022 LA 20:51
Romanian Liga I
Craiova a spulberat-o pe Bielefeld în primul amical al verii! Noua achiziție a oltenilor, în tribune
26/06/2022 LA 17:36