Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Stoica își strigă disperarea: "Era bine să plec. Poate mă transfer în iarnă!"

Cristian Mihală

Publicat 21/09/2022 la 07:55 GMT+3

Ianis Stoica (19 ani) a mărturisit că a avut o ofertă concretă din prima ligă franceză și regretă că mutarea nu s-a concretizat, mai ales că sub comanda lui Dică șansele lui de a evolua au scăzut simțitor.

Ianis Stoica (FCSB)

Credit imagine: facebook

Ianis Stoica, cel mai tânăr jucător din istoria FCSB-ului și al treilea cel mai precoce fotbalist care a evoluat în prima ligă din România, trece prin momente destul de complicate. A prins foarte puține meciuri ca titular în actuala stagiune, lucru care îl deranjează vizibil.
La 19 ani, el a avut șansa să plece în Vest, dar conducerea FCSB a avut pretenții aberante pentru el. A cerut două milioane de euro unui club din Franța, gândindu-se probabil la cele 6 goluri și 4 pase decisive date sezonul trecut. Evident, mutarea nu s-a făcut la o asemenea sumă, spre regretul lui Ianis Stoica, fotbalist care se consideră acum rezervă de lux în lotul lui Dică.
"Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc.
Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat 10 goluri, anul ăsta au venit jucători noi și iar e concurență mare și e greu", a spus Ianis Stoica, pentru Antena Sport.

Ianis Stoica, dezamăgit de parcursul mizerabil al FCSB

Ianis Stoica e dezamăgit total de parcursul propriei echipe, care e mult mai aproape de retrogradare decât de play-off. Titlul e o himeră în acest moment și, deși așteptările erau mari, FCSB se poate lăuda cu un singur succes - și acela chinuit, contra Chindiei - în campionat.
"Trebue să câștigăm vreo 15-16 meciuri ca să revenim acolo sus. Nici nu mă uit în clasament. Nu! Știu că avem 8 puncte și atât", a mai spus mijlocașul ofensiv.
Chiar dacă evoluează foarte puțin la FCSB, Ianis Stoica a fost convocat de Daniel Pancu, la reprezentativa U20 pentru partidele cu Cehia (22 septembrie) și Germania (26 septembrie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo