Ianis Stoica, cel mai tânăr jucător din istoria FCSB-ului și al treilea cel mai precoce fotbalist care a evoluat în prima ligă din România, trece prin momente destul de complicate. A prins foarte puține meciuri ca titular în actuala stagiune, lucru care îl deranjează vizibil.
La 19 ani, el a avut șansa să plece în Vest, dar conducerea FCSB a avut pretenții aberante pentru el. A cerut două milioane de euro unui club din Franța, gândindu-se probabil la cele 6 goluri și 4 pase decisive date sezonul trecut. Evident, mutarea nu s-a făcut la o asemenea sumă, spre regretul lui Ianis Stoica, fotbalist care se consideră acum rezervă de lux în lotul lui Dică.
"Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc.
Romanian Liga I
CFR dă lovitura: transferă un atacant de bandă care a fost 7 ani sub contract cu Manchester City
ACUM 21 ORE
Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat 10 goluri, anul ăsta au venit jucători noi și iar e concurență mare și e greu", a spus Ianis Stoica, pentru Antena Sport.

Ianis Stoica, dezamăgit de parcursul mizerabil al FCSB

Ianis Stoica e dezamăgit total de parcursul propriei echipe, care e mult mai aproape de retrogradare decât de play-off. Titlul e o himeră în acest moment și, deși așteptările erau mari, FCSB se poate lăuda cu un singur succes - și acela chinuit, contra Chindiei - în campionat.
"Trebue să câștigăm vreo 15-16 meciuri ca să revenim acolo sus. Nici nu mă uit în clasament. Nu! Știu că avem 8 puncte și atât", a mai spus mijlocașul ofensiv.
Chiar dacă evoluează foarte puțin la FCSB, Ianis Stoica a fost convocat de Daniel Pancu, la reprezentativa U20 pentru partidele cu Cehia (22 septembrie) și Germania (26 septembrie).
Romanian Liga I
Cu peste 100 de meciuri în prima ligă, Alexandru Vagner s-a stins din viață azi, la doar 33 de ani
IERI LA 08:41
Romanian Liga I
The Guardian l-a găsit pe "noul Chivu" la Farul! Ce scriu englezii despre perla lui Gică Hagi
29/09/2022 LA 09:01