Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ilie Dumitrescu e ferm convins: FCSB a pierdut titlul din cauza unui singur om

Nicu Savin

Publicat 17/05/2022 la 09:51 GMT+3

Ilie Dumitrescu a făcut o analiză obiectivă asupra acestui sezon din Liga 1, iar fostul internațional e convins că FCSB a pierdut titlul din cauza parcursului oscilant din startul stagiunii, în care echipa a fost convinsă de Dinu Todoran.

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei

Credit imagine: Eurosport

FCSB a pierdut un nou titlu în fața CFR-ului. Echipa din Berceni era la mâna ei înaintea ultimelor două etape, dar egalul cu FC Voluntari de pe teren propriu i-a fost fatal. CFR a câștigat cu CSU Craiova și a declanșat fiesta, meciul direct cu FCSB din ultima etapă urmând a fi jucat numai pentru palmares.
Oficialii grupării "roș-albastre" au declanșat o adevărată tiradă la adresa arbitrilor, considerând că golul egalizator al celor de la FC Voluntari, precum și primul gol al CFR-ului din meciul cu Craiova au fost marcate din off-side. Dacă s-ar fi luat deciziile corecte, FCSB ar fi avut în continuare șanse la titlu. O victorie cu Voluntari și o alta în derby-ul cu CFR din ultima rundă ar fi făcut-o campioană pe FCSB. În plus, s-a insinuat că CFR le-ar fi oferit prime substanțiale jucătorilor lui Ciobotariu, lucru interzis de regulament.
Citește și:

Ilie Dumitrescu crede că FCSB a pierdut titlul din cauza startului slab de sezon

Ilie Dumitrescu consideră însă că FCSB trebuie să caute vinovații în altă parte, mai exact în propria curte. Fostul internațional e convins că FCSB ar fi fost campioană dacă nu avea un început atât de slab de campionat, făcând trimitere directă la perioada când echipa a fost antrenată de Dinu Todoran.
"Echipa mai constantă în acest sezon a fost CFR. Să ne aducem aminte de începutul de sezon, cu Șumudică, șapte victorii din șapte meciuri. A fost un scurtcircuit, a venit Petrescu, a preluat echipa și a avut o serie foarte bună. Avantajul luat în campionatul regulat a decis câștigătoarea. Începutul de campionat al FCSB-ului a fost foarte ezitant, cu Todoran antrenor. FCSB a plătit pentru începutul de sezon", a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.
FCSB a surprins pe toată lumea în vara trecută, atunci când l-a numit pe bancă pe Dinu Todoran, care nu antrenase decât la CSM Slatina și la juniorii lui FC Voluntari. Acesta a stat 5 etape la cârma echipei, obținând 7 puncte din 15 posibile. FCSB l-a demis după eșecul cu Rapid (0-1).
În schimb, CFR a avut un start de sezon fulminant sub conducerea lui Marius Șumudică, obținând 7 victorii în primele 7 etape, înainte ca acesta să fie înlocuit cu Dan Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo