Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"

Cristian Mihală

Actualizat 10/11/2022 la 14:58 GMT+2

Ilie Dumitrescu s-a declarat impresionat de calitățile lui Adrian Mazilu, puștiul de 17 ani care a marcat golul doi al partidei dintre Rapid și Farul, din Cupa României.

Gică Hagi și Ilie Dumitrescu (Sursa: Mediafax)

Credit imagine: Eurosport

Farul Constanţa a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, în Giuleşti, într-un meci din Grupa C a Cupei României la fotbal.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Farul, liderul Superligii, s-a impus prin golurile marcate de Carlo Casap (45+4 - penalty), după un fault comis de Mattias Kait la Luca Andronache, şi de tânărul Adrian Mazilu (90+7), care a marcat primul său gol pentru echipa constănţeană, la vârsta de 17 ani.
Mazilu a atras toate privirile prin dezinvoltura sa, arătând foarte multă maturitate. În ultimii 10 ani, Viitorul lui Hagi a promovat extrem de mulți tineri talentați, iar atacantul de bandă dreaptă promite să le calce pe urme unor fotbaliști precum Iancu, Răzvan Marin sau Ianis Hagi.
"E un jucător rar! Toate intrările astea în interior... Iar la gol s-a informat. A intrat cu dezinvoltură copilul ăsta", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Hagi: "Mazilu e una dintre perlele noastre"

Promovat în acest an de la Academia lui Hagi la prima echipă a Farului, Mazilu are contract cu gruparea de la malul mării până în 2026.
Are o viteză și tehnică bune, are personalitate și e un bun finalizator, dar, poate lucrul cel mai important, are un fizic impunător, o caracteristică găsită la tot mai puțini jucători români.
"Când ai cea mai bună academie din România, și o spunem cu tărie, fără să ne fie rușine, e normal să produci jucători. Avem foarte mulți și o să vedeți că, așa cum am făcut-o întotdeauna și o vom face în continuare, o să promovăm jucători tineri. Bineînțeles, e nevoie și de fotbaliști cu experiență.
El (n.r.- Adrian Mazilu) e una dintre perlele noastre, dintre jucătorii care cred că va fi o certitudine. Ne-a surprins în pregătire, e 2005 (n.r.- anul nașterii), e stângaci, singurul stângaci pe acel post. Arată foarte bine din toate punctele de vedere, e un jucător puternic, tehnic. Cojocaru, la fel, 2003 (n.r.- anul nașterii), a fost cel mai bun în prima repriză. Doi copii care sunt pe drumul cel bun", afirma Gică Hagi, în urmă cu câteva luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo