Rezilierea s-a produs de comun acord, iar Chipciu îşi va căuta o altă echipă, ţinând cont de faptul că nu intra în planurile lui Dan Petrescu.
Conform Digi Sport, Chipciu şi CFR Cluj au reziliat contractul, însă a fost semnată o nouă înţelegere. S-a ajuns în această situaţie pentru ca jucătorul să poată fi reintrodus pe lista de la LPF, acolo unde nu mai făcea parte.
Chipciu va rămâne liber de contract cel puţin până în iarnă, din cauza faptului că a fost declarat liber de contract după încheierea perioadei de mercato.
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM 2 ORE

Chipciu nu intra în planurile lui Petrescu

"FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant.
Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 08.09.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF", se arată în decizia CNSL.
Marius Şumudică a fost demis de campioana României, iar locul său a fost luat de Dan Petrescu, cel care a decis să nu se mai bazeze pe o parte din jucătorii pe care îi avea la dispoziţie.
Astfel, Iasmin Latovlevici şi Alexandru Ioniţă şi-au reziliat înţelegerile cu clujenii, iar Ulrich Meleke şi Cătălin Itu au fost împrumutaţi la Voluntari, respectiv Dinamo. Totuşi, Petrescu i-a adus la Cluj pe Mihai Bordeianu, Emmanuel Culio, Florin Ştefan şi Nana Boateng.
Următorul jucător care va pleca din Gruia este portarul Giedrius Arlauskis, portarul fiind scos de pe lista de jucători pentru campionat. Jucătorul nu îşi mai dorea oricum să rămână la CFR din cauza plecării lui Marian Copilu, preşedintele cu care avut o relaţie excelentă.
"Arlauskis ne-a trimis o înștiințare că este în Lituania și se tratează acolo fiindcă are o accidentare. Chiar astăzi am fost sunat de el și mi-a spus că probabil sâmbătă sau duminică se întoarce la Cluj. Momentan nu mai este pe lista din campionat, nu va mai juca. Dar e la echipa mare, se va antrena.
Lista nu poate fi modificată decât dacă aduci jucători noi. Până în iarnă nu mai joacă, nu mai poți introduce jucători pe listă. S-a discutat și de despărțire, e în negocieri cu patronul, probabil. Vine la Cluj probabil să-și discute problemele. Probabil rămâne la CFR până în iarnă", a spus Bogdan Mara la emisiunea "Fotbal Club", de pe DigiSport.
Romanian Liga I
Top 10 transferuri efectuate de cluburile din Liga 1 în această perioadă de transferuri
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM 4 ORE