Mircea Rednic a anunțat luni seară că Dinamo se va despărți de Steliano Filip și Cosmin Matei. Antrenorul câinilor a declarat că nu mai există cale de întoarcere, iar cei doi trebuie să rezolve problemele contractuale cu cei din conducerea clubului.
După victoria de luni seară cu Chindia Târgoviște, Dinamo se va deplasa la Mioveni pentru ultima partidă a echipei din 2021. Potrivit gsp.ro, Tomas Vestenicky este unul dintre jucătorii pe care Rednic nu va conta în partida de joi. Acesta a fost lăsat în afara lotului și sunt șanse mari ca acesta să părăsească echipa.
Romanian Liga I
Mutare importantă la nivel de conducere pentru Univeristatea Craiova! Marian Copilu semnează luni
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg

Rednic caută atacanți care să marcheze pentru Dinamo

În condițiile în care Vestenicky nu a impresionat de când a sosit pe Ștefan cel Mare, el fiind înlocuit la pauză și în victoria cu Chindia, Rednic este în căutare de atacanți care să marcheze. Cu perioada de mercato aproape, Mircea Rednic știe deja de ce are nevoie pentru a scăpa de retrogradare, anunțând că urmează să aducă 3-4 jucători în pauza de iarnă:
"Am nevoie de mai multă calitate în echipă, vor mai fi 3-4 achiziții în iarnă. Atacanții nu marchează, am patru și au un singur gol. Și ăla din penalty! Vorbesc despre perioada de când sunt eu. Trebuie să ne întărim și la mijlocul terenului. Am Espinosa, Răuță, Carp, am muncitori, dar am nevoie de unul cu finețe, cu dribling, să scoată un om din joc. Mă bucur că am fost sprijinit de conducere, vom face tot posibilul să ne întărim", a declarat Mircea Rednic.
După victoria în fața Chindiei, scor 1-0, Dinamo a scăpat de ultima poziție din clasament, fiind pe locul 15, cu 12 puncte. Următoarea partidă a acestora este joi, pe terenul celor de la CS Mioveni, o altă formație care se luptă pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Alexandru Pelici se află pe locul 13, cu 17 puncte.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Romanian Liga I
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB! Stadionul pe care se va juca meciul
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută
IERI LA 12:21