FC Botoșani se desparte de fundașul central Bogdan Racovițan, anunțăProSport, pentru suma de 600.000 de euro. Internaționalul român dorit și de Universitatea Craiova ajunge la Rakow (Polonia), echipă care l-a transferat zilele trecute și pe Deian Sorescu de la Dinamo.
Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, a confirmat transferul lui Bogdan Racovițan la Rakow.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 14 ORE

FC Botoșani păstrează și un procent dintr-un viitor transfer

"Ne-am înțeles pentru transferul lui Bogdan cu clubul din Polonia. Probabil zilele următoare vor fi semnate actele. Este o ofertă corectă, pe care nu o puteam ignora. A aflat și băiatul de interesul polonezilor și vă dați seama, oricât iubește el Botoșaniul, că se gândește și la viitorul lui. O să aibă un salariu considerabil mai bun. Am făcut o afacere bună. Dacă privim transferul din considerente financiare se înscrie în logica noastră de a crește fotbaliști. Noi investim în ei și ei ajută apoi clubul", a declarat Valeriu Iftime, pentru sursa citată.
FC Botoșani încasează 600.000 de euro pentru Racovițan și păstrează un procent și dintr-un viitor transfer. "La vârsta lui nu i-am fi dat drumul dacă nu aveam și această perspectivă", a mai spus patronul echipei FC Botoșani pentru ProSport.
În locul fundașului central, la FC Botoșani ajunge Victor Dican. "Avem deja pregătit înlocuitorul lui Bogdan. E vorba de Victor Dican. Să sperăm că va fi exact cum ne așteptăm noi", a precizat Valeriu Iftime.
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
ACUM O ZI