Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Chirilă, pe picior de plecare! Academica Clinceni are un nou acționariat. Cine e favorit să îl înlocuiască

Alex Masgras

Actualizat 01/12/2021 la 20:55 GMT+2

Academica Clinceni, ultima echipă din clasamentul Ligii 1, are un nou acționariat, iar șansele ca antrenorul Ionuț Chirilă să rămână pe banca tehnică a echipei sunt reduse.

Ionuț Chirilă revine în antrenorat după 4 ani de absență

Credit imagine: Eurosport

Academica Clinceni a anunțat astăzi că are un nou acționariat. De asemenea, clubul ilfovean a anunțat și schimbări la nivel administrativ. Noul director sportiv va fi Augustin Călin, în timp ce Sabin Ilie va fi noul team manager. În cursul zilei de mâine, noua conducere de la Clinceni va anunța și noul staff tehnic.
"Academica Clinceni trece printr-o perioadă de transformări. Clubul nostru va avea un nou acţionariat, iar la nivel administrativ s-au alăturat staff-ului Augustin Călin, care va fi director sportiv, şi Sabin Ilie, în funcţia de team manager. În cursul zilei de mâine vom anunţa şi cine se alătură echipei noastre la nivel de staff tehnic", se arată în comunicatul emis astăzi de Academica Clinceni.

Flavius Stoican, favorit să îi ia locul lui Ionuț Chirilă la Clinceni

Potrivit Digisport, Ionuț Chirilă este ca și plecat de la ultima clasată din Liga 1. Acesta nu a fost lăsat în baza de pregătire pentru antrenamentul de astăzi, iar conducerea l-a anunțat că nu mai este dorit la echipă.
Favorit să îl înlocuiască pe Ionuț Chirilă la Academica Clinceni este Flavius Stoican, potrivit sursei mai sus menționate. În acest sezon, Flavius Stoican l-a înlocuit pe Adrian Mutu la FC U Craiova 1948, dar mandatul acestuia a fost de scurtă durată.
Acesta a rezistat pe banca oltenilor mai puțin de o lună, reușind un singur punct în cele trei etape pe care le-a disputat echipa sub comanda sa și a fost eliminat din optimile de finală ale Cupei României.
Academica Clinceni se află într-o situație critică în Liga 1. După ce sezonul trecut a jucat în playoff, ilfovenii sunt ultimii în Liga 1 după 17 etape, cu doar 4 puncte, fără să obțină vreo victorie.
Următoarea partidă a celor de la Academica Clinceni este programată sâmbătă, atunci când o vor întâlni pe Dinamo, echipă care se află într-o situație asemănătoare, fiind pe locul 15, cu 9 puncte în 17 etape.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo