Dinamo a retrogradat duminică seară pentru prima oară în istoria sa, după ce a pierdut barajul de promovare/retrogradare cu U Cluj. Echipa lui Dusan Uhrin a remizat pe teren propriu, scor 1-1, după ce, pe Cluj Arena, "șepcile roșii" s-au impus cu 2-0.
Situația lui Dinamo s-a înrăutățit din ce în ce mai mult în ultimii ani, iar persoanele din conducerea clubului nu au scăpat de criticile fostelor glorii dinamoviste. Ionuț Lupescu a avut cuvinte grele pentru cei care s-au perindat la clubul din Ștefan cel Mare și spune că problemele la echipă sunt vechi, de peste 20 de ani:
"Mă încearcă sentimente de amărăciune, de supărare, de tristețe. Câteva persoane și-au bătut joc de club. Simt și furie pentru cei care au condus clubul în ultimii 15-20 de ani. Mă deranjează, nu-mi pică bine când un club ca Dinamo nu reușește să rămână în Liga 1. Îi felicit pe Nicolae Badea, pe Elias, pe Iuliu Mureșan, unii au încercat acum mai mult timp să distrugă clubul. Toți tâlhării din perioada asta au încercat să distrugă clubul și iată că s-a ajuns unde s-a ajuns.
Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
ACUM 6 ORE
Eu am plecat de la Dinamo în 2001, de-atunci lucrurile au luat-o în jos. Domnul Zăvăleanu era surprins de situație, dar trebuia să aibă un plan și pentru varianta în care retrograda în Liga 2. Dinamo a fost condusă din interes și cu mult amatorism. Bine, nu Zăvăleanu e de vină, ci ceilalți, care s-au ocupat de partea sportivă și economică", a declarat Ionuț Lupescu în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".
Citește și:

Ionuț Lupescu: "Viitorul lui Dinamo trebuie legat de CS"

Ionuț Lupescu speră ca Dinamo să revină în Liga 1 cât mai rapid, dar pentru acest lucru este nevoie de schimbări majore în conducerea clubului. Acesta consideră că CS Dinamo, clubului deținut de Ministerul de Interne, trebuie să se ocupe și de echipa de fotbal. De asemenea, el nu a exclus varianta unei veniri la Dinamo, dar principala condiție este schimbarea acționariatului:
"Important e să revii cât mai rapid în Liga 1, dar pentru Dinamo cel mai important lucru e să dispară din acționariat Lotus și ceilalți acționari, nu DDB, și să fie o societate curată. Viitorul lui Dinamo trebuie legat de CS Dinamo, și de DDB, care trebuie să aleagă o conducere profesionistă. Spun de CS Dinamo (n.r. - club deținut de MAI) pentru că stadionul va fi administrat de ei. Ne-am săturat de cei care au tâlhărit clubul ăsta!
N-am fost niciodată solicitat să vin la Dinamo în ultimii 20 de ani, să fie clar! Trebuie să fie o societate curată. Cu acționariatul care este acum, imposibil", a mai spus Ionuț Lupescu.
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
IERI LA 15:07
Romanian Liga I
Rapid București, echipa cu cel mai complicat start de sezon în Superliga
IERI LA 12:25