Ionuț Lupescu a comentat afirmațiile fostului selecționer, Mirel Rădoi, care a declarat că este posibil ca din sezonul viitor, Liga 1 să aibă 18 echipe, în cazul în care Dinamo ar termina campionatul pe loc de retrogradare. Acesta a declarat că România poate avea din nou un campionat cu 18 echipe, cu condiția ca valoarea întregului campionat să crească:
"Mie îmi place un campionat de 18 echipe, am mai spus de mulți ani că România e o țară perfectă pentru 18 echipe, important e să ai 18 echipe care chiar pot să facă performanță, aici e marele semn de întrebare", a declarat Ionuț Lupescu, potrivit Digi Sport.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE

Ionuț Lupescu se aștepta ca Dinamo să ajungă în situația din prezent

Dinamo trece printr-o perioadă extrem de complicată, echipa din Ștefan cel Mare fiind în acest moment pe locul 15, cu 12 puncte, fiind la un singur punct distanță de ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni.
După ultima etapă din 2021, în care Dinamo a pierdut pe teren propriu cu Farul Constanța, scor 0-2, dinamoviștii s-au despărțit de Mircea Rednic, acesta fiind înlocuit pe banca tehnică de către Flavius Stoican.
Ionuț Lupescu crede că era clar ca Dinamo să ajungă în situația din prezent, după modul în care au funcționat lucrurile la echipă în ultimii ani:
"Dacă stai să te gândești la cate greșeli s-au făcut în ultimii ani, e normal să ajungi acolo odată și odată și chiar să riști să retrogradezi. Sigur că nu e o decizie pe placul oamenilor, din păcate rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea.
Dar știu că au fost multe lucruri interne acolo, diferite găști, nimeni n-a știut să gestioneze perioada aceasta, să îi unească, toată lumea a dezbinat de când a început campionatul și iată că sunt unde sunt. Trebuie niște oameni competenți.
Dinamo a avut în ultimii 20 de ani acești businessmeni veniți din afară și din păcate au gestionat foarte prost clubul. Ar trebui să dăm credit și foștilor jucători. Ei cel puțin știu ce înseamnă fotbalul, iar pe parte administrativă cu siguranță se pot găsi alte persoane care să țină clubul în viață", a mai spus Ionuț Lupescu.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Romanian Liga I
Fanii i-au cerut demisia lui Petrea după derby-ul cu CFR! Cum a reacționat antrenorul FCSB-ului
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
ACUM 6 ORE