Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iuliu Mureșan a dat cărțile pe față privind plecarea lui Stoican de la Dinamo: "Adevărul e trist și crunt"

Irina Aldea

Actualizat 10/03/2022 la 18:31 GMT+2

Presiunile venite din partea suporterilor-acționari și-au spus cuvântul, iar Flavius Stoican a decis în cele din urmă să plece de la Dinamo. Acum, Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit în detaliu despre cele întâmplate la clubul din "Ștefan cel Mare".

Flavius Stoican - Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Flavius Stoican nu mai este antrenorul celor de la Dinamo. Tehnicianul s-a despărțit ieri de echipa din Ștefan cel Mare, pe care a antrenat-o de la finalul lunii decembrie. Clubul a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare, unde au postat un mesaj prin care i-au mulțumit antrenorului și au punctat că rezilierea contractului a avut loc în condiții amiabile.
În locul lui Stoican, pe banca tehnică a "câinilor roșii" a ajuns Dusan Uhrin, care a mai pregătit echipa în trecut în două rânduri, august 2019 - martie 2020, respectiv aprilie - iulie 2021. Azi, la o zi după plecarea lui Stoican, Mureșan admite că Stoican nu a plecat pentru că a dorit, ci din cauza presiunii pusă de fani, însă recunoaște că rezultatele slabe au partea lor de vină.
CITEȘTE ȘI:

Iuliu Mureșan a vorbit despre plecarea lui Flavius Stoican de la Dinamo

"Cuvântul hotărâtor l-a avut Flavius. Dacă voia să rămână, ar fi rămas. Jucătorii au cerut să rămână, eu am fost de acord, dar Flavius a zis că e mai bine să plece. A fost decizia lui, nici a DDB-ului, nici a mea. N-a fost forțat să plece. Poate în anumite postări ale suporterilor de pe rețelele de socializare se exprimau anumite păreri și cereau niște lucruri.
Dar atât. Nu l-au sunat suporterii pe Stoican să-i ceară să plece și nici pe mine. Presiunea a fost cauzată în primul rând de lipsa rezultatelor. Asta contează în primul rând, am făcut puține puncte în multe meciuri. Ăsta e adevărul trist și crunt", a declarat Iuliu Mureșan pentru Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo