Flavius Stoican nu mai este antrenorul celor de la Dinamo. Tehnicianul s-a despărțit ieri de echipa din Ștefan cel Mare, pe care a antrenat-o de la finalul lunii decembrie. Clubul a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare, unde au postat un mesaj prin care i-au mulțumit antrenorului și au punctat că rezilierea contractului a avut loc în condiții amiabile.
În locul lui Stoican, pe banca tehnică a "câinilor roșii" a ajuns Dusan Uhrin, care a mai pregătit echipa în trecut în două rânduri, august 2019 - martie 2020, respectiv aprilie - iulie 2021. Azi, la o zi după plecarea lui Stoican, Mureșan admite că Stoican nu a plecat pentru că a dorit, ci din cauza presiunii pusă de fani, însă recunoaște că rezultatele slabe au partea lor de vină.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Rapid - Dinamo 1-1 | După al treilea meci fără înfrângere, Flavius Stoican e optimist
27/02/2022 LA 05:33

Iuliu Mureșan a vorbit despre plecarea lui Flavius Stoican de la Dinamo

"Cuvântul hotărâtor l-a avut Flavius. Dacă voia să rămână, ar fi rămas. Jucătorii au cerut să rămână, eu am fost de acord, dar Flavius a zis că e mai bine să plece. A fost decizia lui, nici a DDB-ului, nici a mea. N-a fost forțat să plece. Poate în anumite postări ale suporterilor de pe rețelele de socializare se exprimau anumite păreri și cereau niște lucruri.
Dar atât. Nu l-au sunat suporterii pe Stoican să-i ceară să plece și nici pe mine. Presiunea a fost cauzată în primul rând de lipsa rezultatelor. Asta contează în primul rând, am făcut puține puncte în multe meciuri. Ăsta e adevărul trist și crunt", a declarat Iuliu Mureșan pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Dezbinare totală la Dinamo! PCH, mesaj amenințător, după demiterea lui Mircea Rednic: "Vei plăti!"
21/12/2021 LA 17:45
Romanian Liga I
Flavius Stoican, prima reacție după ce a preluat Dinamo de la Rednic: "Ați tras biletul câștigător!"
21/12/2021 LA 17:28