Dinamo traversează o perioadă complicată din toate punctele de vedere și pare mai aproape de retrogradare ca niciodată. Clubul, prin administratorul special Iuliu Mureșan, l-a demis azi pe Mircea Rednic, antrenorul care avea susținerea fanilor și care anunțase că are un plan de a resuscita echipa începând din luna ianuarie.
Fostul șef de la CRF Cluj nu i-a mai acordat nicio clipă de răgaz "Puriului" după ce a câștigat un meci din cele 12 disputate în Liga 1 și l-a înlocuit azi cu Flavius Stoican.
Romanian Liga I
Flavius Stoican a anunțat posturile care trebuie întărite la Dinamo: "Nu ne vom opri aici"
ACUM O ZI
Mai târziu, Iuliu Mureșan a declarat că a fost la un pas să îşi dea demisia şi chiar o avea scrisă. "Chiar am vrut să îmi dau demisia şi chiar o aveam scrisă. Eu nu fug de greu. Eu am vrut să-mi dau demisia, dar nu-mi permite trecutul meu din fotbal să plec la greu", a susținut Iuliu Mureşan la Digisport, citat de as.ro.

Iuliu Mureșan: "Asta a făcut Mircea Rednic"

Apoi, oficialul a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Rednic.
"Eu l-am sunat pe Stoican. Trebuie să vezi ce antrenor e liber şi poţi să-l aduci. Aveam nevoie de un antrenor mult mai pozitiv. Latura psihologică e foarte importantă. La echipă cel mai important psiholog e antrenorul. Asta a făcut Mircea Rednic (n.r. cu referire la faptul că a dezbinat echipa. Sunt nişte lucruri care nu sunt în regulă. Tot timpul dai vina numai pe jucător", a mai spus Iuliu Mureşan potrivit sursei citate.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Galeria lui Dinamo și-a exprimat deja nemulțumirea cu privire la demiterea lui Mircea Rednic și aducerea lui Flavius Stoican. Chiar dacă Dinamo era în criză de rezultate sub comanda lui Rednic, antrenorul se bucura în continuare de susținerea fanilor: "Cine l-a adus pe Stoican să își asume. Că de plătit, va plăti!", a postat în urmă cu puține momente "Peluza Cătălin Hîldan" pe Facebook, făcând trimitere în mod evident la administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
IERI LA 11:20