Ajuns la Dinamo vara trecută, Iuliu Mureșan a dat de înțeles într-o intervenție televizată că nu va continua în Ștefan cel Mare. Administratorul special al câinilor a spus că va pleca la finalul acestui sezon competițional, după ce Dinamo va primi licența. Mureșan a invocat un blocaj birocratic – el nu-și poate delega semnătura, foarte importantă în obținerea licenței.
Se pare că acest demers al obținerii dreptului de joc în sezonul viitor ar trebui finalizat până la finalul lunii martie. Ulterior, Iuliu Mureșan ar urma să-și dea demisia, după cum chiar el a afirmat. Acesta a explicat că nu poate părăsi acum Dinamo, cu toate că a avut o tentativă de a-și da demisia de la echipă, dar a fost întors din drum de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
IERI LA 12:10

Iuliu Mureșan a anunțat că va pleca de la Dinamo

"Și eu sunt vinovat pentru lipsa rezultatelor de la Dinamo. Am vrut să plec, chiar și recent, dar mă împiedică un lucru. Eu nu pot să-mi deleg semnătura. Am vrut să-mi dau demisia, dar dura ceva timp. Așa că sunt obligat să stau să asigur din punct de vedere administrativ obținerea licenței.
În mod normal, nu mai rămân după finalul sezonului. Dar acum lucrez la licență. E o condiție obligatorie să luăm licența, trebuie să depunem toate actele până la finalul acestei luni. Suntem în regulă. Eu zic că sigur luăm licența, apoi e posibil să plec", a declarat Mureșan la Digi Sport.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26