Iuliu Mureșan a avut mai multe tentative de a pleca de la Dinamo, dar o va face definitiv la finalul acestui sezon. Conform digisport.ro, oficialul nu mai face parte din conducerea clunului, dar a avut o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu ca totul să fie oficializat abia la finalul stagiunii.
Astfel, după cele două meciuri de baraj cu U Cluj, Dinamo va avea un nou președinte, fie că va rămâne în prima ligă, fie că va retrograda. Sursa citată susține că nouș șef din Ștefan cel Mare va fi Dorin Șerdean, care a mai ocupat această funcție, dar a fost îndepărtat cu forța.
Citește și:
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
ACUM 12 ORE

Iuliu Mureșan, înlocuit de Dorin Șerdean la Dinamo

Șerdean a dat clubul în judecată și instanța a decis că demiterea sa a fost abuzivă, iar acesta va fi repus cel mai probabil în funcție. Șerdean urmează să aibă o întrevedere cu Nicolae Badea, omul care a sprijinit din umbră Dinamo în ultima vreme, astfel că influența sa este mare la clubul din "Groapă".
De altfel, Nicolae Badea ar fi insistat pentru plecarea lui Mureșan, nefiind mulțumit de demiterea lui Rednic. Badea ar fi dorit să se continue cu Rednic, dar Mureșan a trecut peste voința sa și l-a dat afară pe antrenor, ceea ce l-a deranjat pe omul de afaceri, iar de atunci nu a mai fost cale de întors.
Mureșan nu avea o relație bună nici cu suporterii, care i-au cerut în repetate rânduri demisia. Fanii au fost încântați de fiecare dată când s-a anunțat plecarea lui Mureșan, dar acesta a revenit asupra deciziei de fiecare dată.
Dinamo se află în fața a două meciuri cruciale pentru viitorul clubului. Nu puține sunt vocile care consideră că o retrogradare ar însemna practic desființarea echipei. Cele două partide cu U Cluj sunt programate pe 21 și 29 mai, prima în Ardeal, iar a doua în capitală, cel mai probabil pe stadionul din Ștefan cel Mare.
Romanian Liga I
FCSB negociază pentru transferul unui fost dinamovist! Pe cine vor roș-albaștrii
IERI LA 10:30
Fotbal
CS Dinamo salvează FC Dinamo. 100 de jucători ar putea ajunge la echipa din liga a 3-a
IERI LA 08:40