CS Universitatea Craiova este aproape de a-l semna pe Joseph Minala, un mijlocaș central de 25 de ani a cărui cotă de piață este de 500.000 de €. Camerunezul se antrenează în aceste zile cu echipa lui Reghecampf, iar antrenorul oltenilor a declarat că în următoarele zile va lua o decizie în privința camerunezului.
"Vom vedea ce vom face cu Minala, mai sunt două zile în care îl vom vedea și vom decide în privința lui", a spus Reghecampf, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 17 ORE

Joseph Minala, acuzat în trecut că și-a falsificat vârsta

Numele lui Joseph Minala a apărut pe prima pagină a marilor publicații internaționale în urmă cu câțiva ani. În 2014, camerunezul a semnat cu Lazio, unde a evoluat la echipa de tineret. Fizicul impresionant al camerunezului a atras atenția în mod deosebit, iar acesta a fost acuzat că este mult mai în vârstă decât cei 17 ani care erau trecuți în documentele sale la vremea respectivă.
Autoritățile fotbalistice din Italia au declanșat o anchetă în acest caz și în final au ajuns la concluzia că Minala nu mințise cu nimic. Fiind considerat un fotbalist de mare viitor, Minala a fost luat sub aripă de Mino Raiola, celebrul impresar italian care îi reprezintă printre alții pe Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba sau Erling Haaland.
Din păcate pentru el, Minala a jucat numai 4 partide pentru echipa mare a lui Lazio, fiind mereu împrumutat la formații de rang inferior din Italia sau din străinătate. Ultimul club la care a jucat camerunezul a fost Qingdao Huanghai (China), iar în vară a rămas liber de contract, negăsindu-și echipă până în prezent.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova! Meciul cu Rapid, în pericol de a fi amânat
14/01/2022 LA 16:30