Articol scris de Alex Ioniță
Juan Bauza a vorbit despre un posibil transfer la FCSB. Mijlocașul ofensiv este, în prezent, accidentat, după partida disputată chiar împotriva roș-albaștrilor, de la finalul lunii iulie. Acesta speră să se recupereze cât mai repede, pentru a putea evolua din nou.
Declarația lui Bauza vine ca un răspuns la întrebările legate de transferul fostului coechipier, Andrea Compagno, la FCSB.
Romanian Liga I
Fotbalistul care a refuzat cele mai tari 3 echipe din Superligă, alegând să rămână în Grecia
ACUM 15 ORE
"(n.r - Vrei să primești un tricou de la Compagno?) Da, cu siguranță! Este cel mai bun atacant din Superligă!
(n.r - Te ia cu el la FCSB?) Dacă merg cu el? Sunt fericit aici la Craiova, prima dată trebuie să revin și apoi vom vedea", a spus Juan Bauza, conform Orange Sport.
Juan Bauza a jucat doar în primele trei etape din Liga 1, în acest sezon. Argentinianul a avut evoluții bune, reușind să ofere două pase decisive, în înfrângerea cu Farul Constanța și în victoria cu CFR Cluj. Rămâne de văzut când va reveni mijlocașul și, dacă se va alătura lotului lui Nicolae Dică.

FCSB, o perioadă foarte activă de transferuri

FCSB a reușit, în această vară, să transfere 10 fotbaliști, odată cu venirea lui Andrea Compagno de la FCU Craiova. Mai mult, a 11-a mutare, Kevin Koly, e ca și realizată.
Fotbaliștii transferați de FCSB sunt Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa, Joonas Tamm, David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Marco Dulca și Vadim Rață.
În această perioadă de mercato roș-albaștrii au cheltuit, pe transferuri, aproximativ 5.3 milioane de euro, o sumă considerabilă pentru fotbalul românesc.
Cel mai probabil FCSB va mai face transferuri, până la finalul perioadei de mercato, pentru a se întări pentru grupele UEFA Conference League. FCSB face parte din grupa B, alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Debutul lui FCSB în Conference League va fi pe 8 septembrie, în deplasare, împotriva lui West Ham.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, tupeu maxim după ce a scăpat ca prin minune de demitere. Anunțul făcut
23/09/2022 LA 05:30
Romanian Liga I
Dică a explicat de ce marea speranță a FCSB-ului nu mai joacă: "Cei doi sunt peste el!"
23/09/2022 LA 04:40