CSA Steaua București a pierdut în ultima etapă din Liga 2, pe terenul echipei Poli Timișoara, cu scorul de 2-1. Pentru clubul din Ghencea a fost al doilea eșec consecutiv, iar echipa are acum emoții mari să prindă play-off-ul.
După joc, steliștii au fost foarte furioși, astfel că au creat pagube în vestiar. Clubul bănățean a și publicat imagini pe pagina oficială de Facebook cu "tabloul" complet al vestiarului după plecarea adversarilor.
"CSA Steaua București, mulțumim pentru vizită și pentru 'ordinea' lăsată în vestiar. Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat...", a fost mesajul clubului Politehnica, însoțit de câteva fotografii.
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM 10 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262989.jpg

Jucătorii echipei CSA Steaua vor achita 50% din pagube, iar restul, suporterii

Suporterii Stelei au reacționat astăzi și au anunțat că vor plăti 50% din daune. Restul va fi achitat de jucători.
"Am văzut și noi, ca toți ceilalți interesați, imaginile distribuite de clubul de fotbal Politehnica Timișoara, după meciul din etapa a XV-a din Liga a II-a dintre bănățeni și Steaua București.
Ca suporteri steliști, nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor Stelei atât din timpul meciului, cât și de după meci! Am fi vrut ca jucatorii noștri să își arate nervii și energia pe teren, dar au făcut-o, rușinos, doar în vestiar!
Rușinos este și compartamentul echipei gazdă, care, pentru puțină faimă trecătoare, a publicat acele imagini, imagini ce ar putea fi regăsite la mai toate cluburile, indiferent de competiția unde evoluează. Noi știam că sunteți #unclubdiferit, dar se pare că ne-am înșelat...
Prin urmare, ca întotdeauna, suporterii sunt primii care reacționează și care apără real și activ imaginea clubului Steaua București, astfel, dorim să îi informam pe conducătorii clubului Politehnica Timișoara că așteptăm devizul de plată pentru masa de masaj distrusă (sau nu de noi) pentru a achita suma aferentă.
Suma va fi achitată împreună cu jucătorii Stelei, astfel: 50% AS47 și 50% jucătorii", a fost comunicatul Asociației Steliștilor 47.
Citește și:
De asemenea, sporterii au reclamat și condițiile oferite de conducerea clubului Politehnica Timișoara la stadion, corespunzătoare pentru nivelul Ligii 2:
"Feedback pentru cei de la Politehnica Timișoara, Consiliul Judeţean Timiş (detalii care nu vin doar de la jucătorii noștri):
- mobilierul abia stă în picioare, unul era chiar să cadă peste unul dintre jucători. Ar fi păcat să se întâmple o tragedie.
- în vestiar nu există nici un coș de gunoi.
- la baie nu există hârtie și nici nu curge apa.
- doar doua dușuri sunt funcționale și acestea sunt pline de rugină.
- masa era rupta de dinainte".
LGîți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Romanian Liga I
Dinamo ajunge la 10 transferuri în această iarnă! Mutare de la o echipă de play-off
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
26/01/2022 LA 07:35