Dinamo București a suferit a doua umilință de dată recentă din Liga 1. După 0-6 cu FCSB, au terminat 0-5 și cu Universitatea Craiova. Oltenii au apăsat pe accelerație până la final.
În urma rezultatului din această seară, gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns la 7 eșecuri la rând în Liga 1. Dacă după partida cu FCSB au contestat eliminarea lui Steliano Filip, moment din care echilibrul jocului s-a rupt, de această dată dinamoviștii au fost resemnați la final.

Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Deian Sorescu umilința cu Universitatea Craiova

Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
De altfel, declarațiile lui Deian Sorescu după joc au fost concludente:
"Sunt multe de spus, dar ar fi prea repede să vorbesc după meci, aș vorbi la supărare, așa că cei din staff se vor ocupa de această analiză și, cu siguranță, zilele următoare vom discuta. Dacă nu ne schimbăm atitudinea, cu siguranță vor veni și alte înfrângeri".
Liderul echipei Dinamo a declarat că nu este afectat de ratarea unui transfer
"Mai am contract 2 ani la Dinamo, îmi voi face treaba cât de bine pot. Nu aș putea spune că sunt supărat sau afectat că nu am reușit un transfer, dar sunt supărat pe altele. Nu reușim să gustăm din victorii și să gustăm din jocurile bune pe care ar trebui să le facem. Nu avem ce face, sunt multe de pus la punct. Să sperăm că pe viitor va fi bine. De fiecare dată vorbim de viitor și viitorul arată la fel".

"Să sperăm că domnul Rednic vine cu un plus până nu va fi prea târziu"

Jocul Craiova – Dinamo s-a rupt după eliminarea lui Deniz Giafer în minutul 16. Deian Sorescu i-a luat apărarea și a susținut că nu i se poate imputa tânărului jucător această înfrângere:
"Nu este vina lui Deniz. Este colegul nostru, trebuie să-l protejăm și trebuie să muncim în plus pentru el. Toți putem greși, sper ca din greșeli să și învățăm cineva".
Întrebat despre Mircea Rednic, jucătorul lui Dinamo a declarat: "Să sperăm că domnul Rednic vine cu un plus până nu va fi prea târziu. Eu știu cum e să te bați la retrogradare. Dacă până acum am avut noroc pe final, nu știu cât va mai ține norocul ăsta. Mereu plecăm negativ, nu pot să înțeleg de ce. Trebuie să luptăm în continuare până la ultima șansă".
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00