Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia

Romeo Ene

Publicat 22/05/2022 la 19:27 GMT+3

Dinamo a pierdut manșa tur a barajului pentru menținerea în Liga 1 în fața Universității Cluj, scor 0-2, iar trupa lui Dusan Uhrin este aproape de cea mai mare deziluzie din istorie.

U Cluj - Dinamo, baraj

Credit imagine: facebook

Conform GSP, suporterii vor să aibă o discuție serioasă cu jucătorii luni, la Săftica, după eșecul de la Cluj. Aceștia i-au așteptat pe jucători după meci pentru a le cere explicații, iar dinamoviștii au luat în calcul chiar să rămână la Cluj sau să meargă pe altă rută pentru a evita un potențial conflict cu suporterii supărați.
Torje, Eșanu și Steliano Filip au încercat să calmeze spiritele și să poarte o discuție cu ultrașii, însă nu s-a ajuns la niciun numitor comun. Luni va avea loc o întâlnire între fani și jucători, în care aceștia vor încerca să-i încurajeze în perspectiva returului de pe 29 mai, de la București.

Dinamo, aproape de o retrogradare istorică

O eventuală retrogradare a lui Dinamo ar putea duce clubul într-o prăpastie din care foarte greu va putea ieși în viitorul apropiat. Delegația lui Dinamo a plecat de la stadion imediat după ora 1:00, la mai mult de două ore după finalul partidei.
CITEȘTE ȘI:
Jandarmii au însoțit echipa lui Dusan Uhrin până la București, atunci când echipa a ajuns spre dimineață, conform aceleiași surse. Nu au existat violențe, asta deoarece 50 de jandarmi s-au interpus între fani și autocar.
Martin Remacle și Alexandru Boiciuc au marcat pentru Universitatea Cluj în duelul cu Dinamo. În celălalt baraj, tot echipa de liga a doua a avut câștig, Concordia Chiajna a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-1.
Dinamo e în pericol să retrogradeze pentru prima data în istorie. De partea cealaltă, Clujul se pregătește de sărbătoare. Are șansa să revină pe prima scenă după 7 sezoane.
Pe 29 mai, în ”Ștefan cel Mare” se va juca manșa decisivă. O misiune aproape imposibilă pentru Dinamo? Altfel, după 74 de ani, ”câinii” vor trebui să trăiască cel mai greu moment din existență!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo