Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii veniți de pe bancă au întors rezultatul la FCSB - FC Botoșani. Cine a făcut schimbările?

Andrei Nicolae

Actualizat 21/11/2021 la 23:40 GMT+2

Toni Petrea a evitat să spună cine a făcut schimbările la partida FCSB - FC Botoșani, câștigată de echipa lui cu 3-1. Intrați după pauză, Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au întors rezultatul de la 0-1.

Toni Petrea, tehnicianul FCSB-ului

Credit imagine: Eurosport

Toni Petrea s-a întors cu victorie la FCSB, după ce echipa lui s-a impus cu scorul de 3-1 în partida cu FC Botoșani, în etapa a 16-a din Liga 1. A fost o victorie cu multe emoții, având în vedere că vicecampioana României a marcat toate cele trei goluri în ultimele 15 minute ale jocului.
Adversarii au avut 1-0 la pauză, după golul lui Braun la jumătatea primei reprize. Surpriză însă la pauză, ... FCSB nu a făcut nicio schimbare. Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au intrat în partea secundă și au întors meciul în finalul partidei. Primul a marcat în minutul 77, la 8 minute după ce a intrat. Stoica a făcut 2-1 în minutul 86, după o pasă venită de la Budescu, un alt jucător intrat după pauză.

Cine a făcut schimbările la FCSB - FC Botoșani?

Cine a făcut schimbările? Toni Petrea a evitat să răspunsul când a fost întrebat de reporter după meci de acest subiect.
"Avem un lot foarte valoros, nu contează cine intră de la început sau pe parcurs. O să discut cu Keșeru, probabil că nu i-a convenit schimbarea, dar toți trebuie să tragem în aceeași direcție", a declarat Toni Petrea.
Budescu a început ca rezervă. După meci el a spus că nu se gândește la plecare, chiar dacă a fost criticat de patronul echipei.
"Eu pot pleca în orice perioadă de transferuri, dar acum nu vreau să plec. Tocmai am venit! Noi sperăm să obținem cât mai multe puncte până la playoff și să fim cât mai aproape de CFR. Putem ține pasul cu CFR, chiar dacă ei nu prea se încurcă. Vom vedea ce se va întâmpla în play-off", a declarat Budescu.
FCSB este pe locul 2 în Liga 1, la o diferență de 8 puncte de liderul CFR Cluj.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo