Toni Petrea s-a întors cu victorie la FCSB, după ce echipa lui s-a impus cu scorul de 3-1 în partida cu FC Botoșani, în etapa a 16-a din Liga 1. A fost o victorie cu multe emoții, având în vedere că vicecampioana României a marcat toate cele trei goluri în ultimele 15 minute ale jocului.
Adversarii au avut 1-0 la pauză, după golul lui Braun la jumătatea primei reprize. Surpriză însă la pauză, ... FCSB nu a făcut nicio schimbare. Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au intrat în partea secundă și au întors meciul în finalul partidei. Primul a marcat în minutul 77, la 8 minute după ce a intrat. Stoica a făcut 2-1 în minutul 86, după o pasă venită de la Budescu, un alt jucător intrat după pauză.
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
02/12/2021 LA 13:05

Cine a făcut schimbările la FCSB - FC Botoșani?

Cine a făcut schimbările? Toni Petrea a evitat să răspunsul când a fost întrebat de reporter după meci de acest subiect.
"Avem un lot foarte valoros, nu contează cine intră de la început sau pe parcurs. O să discut cu Keșeru, probabil că nu i-a convenit schimbarea, dar toți trebuie să tragem în aceeași direcție", a declarat Toni Petrea.
Budescu a început ca rezervă. După meci el a spus că nu se gândește la plecare, chiar dacă a fost criticat de patronul echipei.
"Eu pot pleca în orice perioadă de transferuri, dar acum nu vreau să plec. Tocmai am venit! Noi sperăm să obținem cât mai multe puncte până la playoff și să fim cât mai aproape de CFR. Putem ține pasul cu CFR, chiar dacă ei nu prea se încurcă. Vom vedea ce se va întâmpla în play-off", a declarat Budescu.
FCSB este pe locul 2 în Liga 1, la o diferență de 8 puncte de liderul CFR Cluj.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit la Galatasaray din iarnă! Pentru cine au făcut turcii deja o ofertă
01/12/2021 LA 11:02
Romanian Liga I
Toni Petrea a dezvăluit care este obiectivul celor de la FCSB după victoria de la Craiova
28/11/2021 LA 21:11