Rapid a început excelent sezonul, dar echipa are în continuare nevoie de întăriri. Jucătorii veniți până acum au adus un mare plus de valoare echipei giuleștene, dar Mihai Iosif are nevoie de un atacant.
Conform ziare.com, oficialii giuleșteni încearcă să dea o super-lovitură și să-l aducă pe Claudiu Keseru de la Ludogorets. Atacantul de 34 de ani ar fi nemulțumit de faptul că nu a fost introdus pe lista UEFA de către antrenorul său și ar vrea să plece de la club. În primele 2 etape din acest sezon, Keseru nu a făcut parte din lot, semn că ruptura dintre el și clubul bulgar este serioasă, iar o despărțire nu e exclusă.
Keseru mai are un an de contract cu Ludogorets, dar înțelegerea ar putea fi ruptă amiabil dacă fotbalistul nu mai intră în vederile antrenorului, astfel că Rapid nu ar nevoită să plătească o sumă de transfer. Rămâne de văzut dacă gruparea giuleșteană îi va putea satisface pretențiile salariale ale lui Keseru.
Fotbal
Când joacă Steaua, Dinamo și Rapid în play-off-ul Cupei României! Programul meciurilor
21/09/2022 LA 15:03

Keseru, dorit insistent de Rapid

Claudiu Keseru a fost unul dintre cei mai buni atacanți români în ultimii 15 ani. Născut la Oradea, atacantul a plecat de la o vârstă fragedă la Nantes, unde a debutat la prima echipă în 2004. În afară de Nantes, românul a mai jucat în Franța la Tours, Angers și Bastia, înainte să revină în România, în ianuarie 2014, când a semnat cu FCSB.
După un an petrecut în Liga 1, Keseru a avut o scurtă aventură la Al Gharafa (Qatar), iar din 2015 joacă la Ludogorets. În cele 6 sezoane petrecute la formația bulgară, românul a câștigat de 3 ori titlul de golgheter al campionatului.
Keseru a fost o prezență constantă și la prima reprezentativă a României în ultimii ani, pentru care a adunat 42 de selecții și 13 goluri.
Romanian Liga I
Rapid a obținut o victorie la limită cu CS Mioveni! Sepsi, recital cu FC Botoșani. Rezultatele zilei
17/09/2022 LA 20:31
Fotbal
Dinamo, CSA Steaua și Rapid și-au aflat adversarele din Cupă! S-a stabilit programul din play-off
16/09/2022 LA 10:17