Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laszlo Balint, primele declarații în calitate de antrenor al Craiovei! Când au început negocierile

Nicu Savin

Actualizat 13/06/2022 la 16:15 GMT+3

Laszlo Balint a fost instalat astăzi pe banca Universității Craiova, fiind astfel înlocuitorul lui Laurențiu Reghecampf, care și-a reziliat contractul de comun acord. Balint s-a declarat încântat de pasul făcut în carieră și a menționat că negocierile cu gruparea din Bănie s-au derulat foarte repede.

Laszlo Balint

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova are începând de astăzi un nou antrenor. La numai o zi distanță de la rezilierea contractului cu Laurențiu Reghecampf, oltenii au bătut palma cu Laszlo Balint, unul dintre cei mai apreciați antrenori din nou val.
Acesta a readus-o pe UTA în Liga 1 după 12 ani, dar după un sezon și jumătate pe prima scenă s-a despărțit de formația arădeană. Acum, Balint are în față provocarea carierei, Craiova având pretenții uriașe de la noul sezon, în care se țintește câștigarea titlului și a Cupei României.

Laszlo Balint: "Vin foarte motivat, cu mult entuziasm"

Laszlo Balint a susținut prima conferință de presă în calitate de antrenor al Craiovei, declarându-se extrem de entuziasmat că a fost alesul conducerii oltenilor. Antrenorul de 43 de ani a dat de înțeles că negocierile s-au derulat cu repeziciune, deoarece au fost demarate abia aseară, după ce a devenit clar că Reghecampf nu va continua.
"E un mare pas în cariera mea, o provocare mare. Sunt 100% pregătit pentru tot ce înseamnă acest capitol. Mă bucur tare mult pentru încrederea pe care au îndreptat-o oamenii din conducerea echipei către mine. Vin foarte motivat, cu mult entuziasm și sunt încrezător că putem să realizăm lucruri importante în sezonul următor.
La un club precum Universitatea Craiova vorbim de obiective importante.Încercăm să facem sezonul următorul mai bun decât cel recent încheiat.
Nu am întrebat conducerea clubului ce m-a recomandat.Eu m-am bucurat că există interes pentru serviciile mele.Probabil că modul în care s-a exprimat precedenta echipă pe care am antrenat-o, UTA Arad, m-a recomandat să vin aici. Țin foarte mult ca jucătorii trebuie să simtă că trebuie să dea totul şi asta voi încerca să implementez. Mă bazez foarte mult pe noţiunea de respect.
Totul a fost pe repede înainte. Aseară s-au demarat discuţiile și s-au derulat și azi noapte. Azi dimineață eu am ajuns în oraș și acumtotul este foarte clar. Perioada următoare trebuie gestionată cu maximă atenţie. Această perioadă este foarte importantă pentru noi. Nu ştiu dacă sunt în măsură să vă răspuns la această întrebare. E o onoare să fiu comparat cu Mirel Rădoi. Nu trebuie să ne raportăm la ce a fost. Contează ce este astăzi şi ce va fi în perioada următoare.", a spus Balint la conferința de presă de prezentare.
Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda, Sportul Snagov, Metaloglobul și UTA sunt echipele antrenate de Laszlo Balint în carieră.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo