După eliminarea rușinoasă suferită în Conference League, împotriva celor de la Laci, Craiova putea să spele rușinea cu Botoșani în Liga 1. Însă oltenii au suferit o nouă înfrângere, după ce au condus 1-0 la pauza meciului, dar moldovenii au revenit și au câștigat partida.
Pentru Laurențiu Reghecampf a fost al doilea meci pe banca oltenilor și primul în Liga 1, de la revenirea în fotbalul românesc.
"Da, este o înfrângere dureroasă. Au fost două reprize total diferite. În prima am dominat, iar în cea de-a doua am primit rapid două goluri. Nu vreau să fac o analiză acum, dar acest lucru nu trebuie să se întâmple la acest nivel. Le-am spus și fotbaliștilor. Așa este în fotbal, ai ocazii, marchezi, dar toată lumea rămâne cu ultima impresia. Adică aceea că ai pierdut meciul. Am avut și ghinion, portarul lor a salvat incredibil. Mă deranjează că primi goluri foarte ușor, trebuie să ne concentrăm pe faza de apărare. Suntem prea boemi în 16 metri. Noi invităm adversarul să dea gol, iar asta nu se va mai întâmpla. Avem mult de muncă. Anumite cartonașe s-au dat foarte ușor", a declarat Reghecampf la finalul partidei cu Botoșani.
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM 5 MINUTE
Noul antrenor al oltenilor a afirmat că își dorește întăriri la echipă: "Săptămâna aceasta vom avea niște discuții, mai avem nevoie de câțiva jucători. Toată lumea este de acord cu asta, în special patronul echipei. Dar lucrurile astea nu se fac peste noapte, trebuie să găsim fotbaliștii potriviți. Se găsesc greu, costă"

CS U CRAIOVA, ÎNFRÂNGERE ACASĂ CU BOTOȘANI

Prima repriză a meciului a fost dominată ușor de Craiova, însă fără evenimente importante până în minutul 40. Oltenii au deschis scorul la primul șut pe poartă al meciului. Mateiu i-a trimis o diagonală superbă lui Gustavo, care a pătruns în interiorul careului și l-a executat pe Pap după un dribling scurt.
Repriza a doua a început în forță, FC Botoșani a izbutit să marcheze golul egalizator imediat după pauză, în minutul 49. La scurt timp, Enriko Papa a redus Bănia la tăcere după ce a marcat printr-un gol de senzație din foarfecă. Laurențiu Reghecampf a decis să facă repede trei schimbări după primirea golului, însă fără rezultat. Gustavo a mai avut două șanse importane pentru a restabili egalitate, în minutele 66 și 70.
Pe finalul meciului, oltenii au pus presiune și au avut numeroase ocazii de a marca, însă Pap a făcut un meci de zile mari. Paradele splendide ale portarului i-au împiedicat pe craioveni să bage mingea-n plasă și moldovenii au obținut victoria în Bănie.
Ionuț Vână a fost prezentat ieri oficial la CS U Craiova, iar astăzi a și debutat în partida cu Botoșani. Vână a ajuns în Bănie după ce FCSB l-a dat la schimb pentru Ivan Mamut și Andrei Burlacu.
Romanian Liga I
Steliano Filip și Plamen Iliev, ca și plecați de la Dinamo! Mureșan anunță noi transferuri
ACUM 13 ORE
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM 18 ORE