După eliminarea rușinoasă suferită în Conference League, împotriva celor de la Laci, Craiova putea să spele rușinea cu Botoșani în Liga 1. Însă oltenii au suferit o nouă înfrângere, după ce au condus 1-0 la pauza meciului, dar moldovenii au revenit și au câștigat partida.

CS U Craiova, înfrângere acasă cu Botoșani

Prima repriză a meciului a fost dominată ușor de Craiova, însă fără evenimente importante până în minutul 40. Oltenii au deschis scorul la primul șut pe poartă al meciului. Mateiu i-a trimis o diagonală superbă lui Gustavo, care a pătruns în interiorul careului și l-a executat pe Pap după un dribling scurt.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ORĂ
Repriza a doua a început în forță, FC Botoșani a izbutit să marcheze golul egalizator imediat după pauză, în minutul 49. La scurt timp, Enriko Papa a redus Bănia la tăcere după ce a marcat printr-un gol de senzație din foarfecă. Laurențiu Reghecampf a decis să facă repede trei schimbări după primirea golului, însă fără rezultat. Gustavo a mai avut două șanse importane pentru a restabili egalitate, în minutele 66 și 70.
Pe finalul meciului, oltenii au pus presiune și au avut numeroase ocazii de a marca, însă Pap a făcut un meci de zile mari. Paradele splendide ale portarului i-au împiedicat pe craioveni să bage mingea-n plasă și moldovenii au obținut victoria în Bănie.
Astfel, FC Botoșani a bifat a doua victorie consecutivă și are 7 puncte după primele 3 etape. În acest moment, ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1.
Ionuț Vână a fost prezentat ieri oficial la CS U Craiova, iar astăzi a și debutat în partida cu Botoșani. Vână a ajuns în Bănie după ce FCSB l-a dat la schimb pentru Ivan Mamut și Andrei Burlacu.
Romanian Liga I
FCSB, fără bonusuri după transferurile lui Man și Moruțan! Care este motivul
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
IERI LA 20:55