Fostul mare jucător al Stelei, ajuns la 71 de ani, este stabilit în oraşul Atlanta din 2017, statul Georgia, însă va reveni în România după ce a acceptat propunerea lui Hagi de a lucra la echipa sa.
8 ani a jucat la Steaua Liţă Dumitru, între 1972 şi 1980, reuşind să câştige 4 trofee, dintre care 2 campionate.

Liţă Dumitru, idolul lui Hagi

Romanian Liga I
Flavius Stoican a anunțat posturile care trebuie întărite la Dinamo: "Nu ne vom opri aici"
ACUM 16 ORE
Fostul mare jucător al Stelei a oferit primele declaraţii după ce a fost contactat de Hagi şi a anunţat că îl va ajuta cu ce are nevoie din postura de colaborator, iar pe lângă această funcţie, va fi şi scouter pentru Farul.
"Gică Hagi mi-a spus de mult că are nevoie de mine ca scouter. Că pot merge la el să stăm de vorbă. Nu să-l ajut neapărat pe Hagi, ci pe copiii de la el. Am ajuns la concluzia că vom lucra împreună. În prima zi când ne-am văzut, de la 9 jumătate până la 2 la prânz am vorbit numai despre fotbal".
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
"Când lăsase echipa i-am și spus că dacă o lasă, Viitorul nu va merge bine. S-a demonstrat că am avut dreptate. De la 1 august pot spune că lucrurile s-au așezat. Mi-a spus că mă ia pentru că eu și Cruyff am fost idolii lui. Am avut amândoi același idol, Cruyff. Mi-a spus că la vârsta și experiența mea pot avea un program lejer. Să stau la Constanța sau la Chiajna. Pot face același lucru în ambele orașe".
"Să-l ajut acolo unde e nevoie. Să merg la meciuri la Liga 1 și ce văd să discutăm, să ajutăm copiii, că au nevoie de noi. Sfătuitor nu pot fi pentru Hagi, doar colaborator. Un fel de ajutor, mai mult", a spus acesta la Radio Gold FM.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
IERI LA 11:20