Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"

Irina Aldea

Publicat 23/09/2021 la 17:08 GMT+3

Deși există căutări avansate pentru un nou antrenor, care să pună capăt interimatului lui Sorin Colceag, soarta băncii tehnice de la Dinamo ar putea suferi o răsturnare de situație.

Dario Bonetti. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Dario Bonetti, antrenorul care a bifat 5 înfrângeri la rând pe banca tehnică a lui Dinamo, este acum în Italia, după ce a fost despitat pozitiv cu COVID-19. Contractul său cu trupa din Ștefan cel Mare nu a fost reziliat și în acte, ci doar pe seama unor declarații ale oficialilor lui Dinamo. În prezent, antrenamentele sunt conduse de interimarul Sorin Colceag.
Chiar dacă s-a zvonit că oficialii clubului sunt în negocieri avansate cu Mircea Rednic, dispus să revină în Ștefan cel Mare, se pare că italianul ar putea continua pe banca tehnică a "câinilor", pentru că încă se află sub contract cu Dinamo, iar echipa nu-și permite să-i plătească daune pentru o posibilă demitere.

Iuliu Mureșan, anunțul momentului la Dinamo: Dario Bonetti ar putea reveni pe banca tehnică

"Dario Bonetti este în continuare în izolare, nu există noutăți. Din ce am înțeles, el vrea să se întoarcă aici. Dacă va alege să revină la echipă, el va rămâne antrenorul lui Dinamo, pentru că se află sub contract cu noi. Ar fi complicat să aducem și un director tehnic la echipă, pe lângă antrenorul principal (n.r varianta propusă de Vasile Miriuță).
Deocamdată echipa este condusă de domnul Colceag. Dacă Dario Bonetti va alege să semneze rezilierea contractului, atunci se va despărți de Dinamo. Dacă nu va semna rezilierea, el va rămâne antrenorul echipei”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit Digi Sport. Pentru Dario Bonetti, acesta este al treilea mandat la Dinamo.
Până acum, italianul a bifat opt meciuri (2 victorii și șase înfrângeri), toate în Liga 1. Bonetti este antrenorul care a adus ultimele două trofee la Dinamo, Cupa și Supercupa României, cucerite în 2012. În 2017, dinamoviștii au mai câștigat și Cupa Ligii, desființată între timp. În prezent, trupa antrenată de Sorin Colceag ocupă locul 15 în Liga 1, penultimul, cu 6 puncte după 9 etape parcurse.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo