Paul Anton s-a înțeles cu Ponferradina, o echipă din liga a doua spaniolă. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a ajuns la un acord cu clubul la care mai evoluează și Alex Pașcanu, râmând ca fostul căpitan de la Dinamo să semneze contractul.
Anton a părăsit echipa din Ștefan cel Mare din cauza problemelor financiare și a renunțat și la 38.000 de euro, sumă care reprezintă cele două salarii restante pe care trebuia să le primească după intrarea clubului în insolvență.
Paul Anton nu va fi la prima experiență în Spania, după ce mijlocașul român a mai evoluat la Getafe sub formă de împrumut de la Dinamo în sezonul 2016/17, când a jucat 32 de meciuri și a înscris 2 goluri pentru echipa spaniolă.
Romanian Liga I
Dinamo-U Cluj, ultimul meci pe stadionul Ștefan cel Mare! Lista partidelor epice jucate în "Groapă"
ACUM 36 MINUTE
Știre inițială
Paul Anton este unul dintre fotbaliștii care încearcă de ceva timp să plece de la Dinamo, din cauza problemelor financiare pe care le are clubul. FRF nu luat nici o decizie în cazul lui până acum, motiv pentru care fotbalistul a trebuit să renunțe la bani pentru a ajunge la un acord cu Dinamo, în speranța că va prinde un transfer pe finalul acestei perioade de mercato.
38.000 de euro este suma la care a renunțat Anton, fiind două salarii restante pe care trebuia să le primească după intrarea clubului în insolvență.
"Îi mulțumim lui Paul. Spre deosebire de alții, el chiar ne-a înțeles", a spus Răzvan Zăvăleanu – administratorul judiciar al clubului – pentru GSP.

FANII DINAMOVIȘTI PRIMESC ȘI VEȘTI BUNE!

Printre atâtea probleme, fanii dinamoviști au și motive de fericire. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dezvăluit că actualul stadion al alb-roșilor va fi demolat și se va începe construcția unei noi arene.
Până acum au fost construite trei arene în București, pe lângă Arena Națională. Stadioanele din Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.
Discuțiile despre construirea stadionului sunt de câțiva ani de zile și au existat lungi dezbateri sau proteste din partea fanilor dinamoviști. Nimic nu a fost înaintat până acum din cauza mai multor probleme legate de acte.
"Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar, în opinia dumnealui, în primăvară vor intra buldozerele. Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuții să vedem unde ne putem muta", a declarat Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo.
Potrivit Companiei Naţionale de Investiţii, lucrările vor dura între 18 și 24 de luni. Capacitatea stadionului va fi de aproximativ 33.000 de locuri, iar costurile sunt estimate la 90-100 milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
IERI LA 13:35
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
IERI LA 10:23