Florinel Coman a devenit din nou indisponibil pentru FCSB, după ce s-a accidentat în timpul partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe din ultima etapă (scor 1-1). Jucătorul este nevoit să se opereze.
Oficialii clubului au dezvăluit că fotbalistul va pleca la Londra pentru a se opera de pubalgie. Din cauza problemelor medicale, Florinel Coman va absenta de pe gazon cel puțin 3 luni, motiv pentru care are șanse reduse să mai apară pe teren în 2021.
Fotbalistul a tot avut probleme medicale în ultima perioadă. În ultimul sezon, spre exemplu, el a ratat nu mai puțin de 23 de jocuri oficiale ale FCSB din cauza accidentărilor sau a coronavirusului.
Romanian Liga I
Mircea Rednic nu i-ar spune "nu" lui Dinamo, dar pune o condiție clară pentru a reveni în "Groapă"
ACUM 3 MINUTE

Florinel Coman este la a treia accidentare din ultimul an

Pe 17 septembrie 2020, într-o deplasare de Europa League cu Backa Topola, atacantul a suferit o accidentare la genunchi, și a trebuit să stea departe de gazon aproape trei luni. Începând cu acel moment, "bijuteria" FCSB-ului a început să-și piardă tot mai mult din strălucire.
El a revenit pe teren la finalul lunii decembrie 2020, dar în martie 2021 s-a accidentat din nou, în startul meciului echipei naționale cu Macedonia de Nord, Florinel Coman nu mai evoluase până în startul acestui sezon.
A treia accidentare din ultimul an a venit în partida cu Sepsi, încheiată 1-1. În acest sezon, Coman a adunat 7 meciuri, fiind titular în patru dintre acestea. A marcat un singur gol, cu Șahtior Karagandy în Conference League.
În tot acest context, transferul lui Claudiu Keșeru la FCSB vine foarte bine pentru Edi Iordănescu. Achiziția este ca și rezolvată. Atacantul echipei naționale va efectua luni vizita medicală, după care, cel mai probabil, va semna și contractul. Cu Valentin Gheorghe discuțiile nu sunt încă încheiate.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png
Romanian Liga I
Haos fără pauză la Dinamo! Iuliu Mureșan, furios pe Dario Bonetti: "Să vă spun ce a făcut!"
ACUM 3 MINUTE
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 18 ORE