FC Botoșani a reușit o victorie de senzație în fața celor de la CS U Craiova, chiar în Bănie. Chiar dacă au intrat la pauză conduși cu 1-0, imediat după au revenit în forță și au întors soarta partidei în doar câteva minute. Astfel, FC Botoșani a bifat a doua victorie consecutivă și are 7 puncte după primele 3 etape. În acest moment, ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1.
"Până acum plecam cu capul plecat și coada între picioare de aici, luam bătaie de fiecare dată, dar ultimele două meciuri au fost frumoase, acum a fost o atmosferă frumoasă. Îmi felicit băieții, este numai meritul lor. Este incredibil de greu cu căldura, și acum tremur, îmi este greu să vorbesc! Pentru mine este bine, am slăbit 2-3 kilograme, dar pentru jucători este incredibil. Nu cred că putem să comandăm vremea să ne priască în această perioadă.
Am vrut să nu iau gol în prima repriză, știam că este greu să ții ritmul cu meciuri din 3 în 3 zile. Ei au făcut mici modificări, dar nu 7-8 jucători, să fie o echipă proaspătă. Am luat gol în inferioritate numerică, când jucătorul meu era afară.Până atunci am stat foarte bine, ideea a fost să ducem meciul în a doua repriză, când prospețimea și-a spus cuvântul, mai ales pe această căldură incredibilă. 40 de grade Celsius, ceva incredibil", a declarat Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, la finalul partidei.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM 9 ORE

CS U CRAIOVA, ÎNFRÂNGERE ACASĂ CU BOTOȘANI

Prima repriză a meciului a fost dominată ușor de Craiova, însă fără evenimente importante până în minutul 40. Oltenii au deschis scorul la primul șut pe poartă al meciului. Mateiu i-a trimis o diagonală superbă lui Gustavo, care a pătruns în interiorul careului și l-a executat pe Pap după un dribling scurt.
Repriza a doua a început în forță, FC Botoșani a izbutit să marcheze golul egalizator imediat după pauză, în minutul 49. La scurt timp, Enriko Papa a redus Bănia la tăcere după ce a marcat printr-un gol de senzație din foarfecă. Laurențiu Reghecampf a decis să facă repede trei schimbări după primirea golului, însă fără rezultat. Gustavo a mai avut două șanse importane pentru a restabili egalitate, în minutele 66 și 70.
Pe finalul meciului, oltenii au pus presiune și au avut numeroase ocazii de a marca, însă Pap a făcut un meci de zile mari. Paradele splendide ale portarului i-au împiedicat pe craioveni să bage mingea-n plasă și moldovenii au obținut victoria în Bănie.
Ionuț Vână a fost prezentat ieri oficial la CS U Craiova, iar astăzi a și debutat în partida cu Botoșani. Vână a ajuns în Bănie după ce FCSB l-a dat la schimb pentru Ivan Mamut și Andrei Burlacu.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a terminat partida
ACUM 12 ORE