Conform FANATIK, Rednic s-a săturat de evoluțiile modeste ale jucătorilor săi și a luat decizia de a-i exclude din lot pe Filip și Matei. Cei doi jucători se vor antrena separat și, cel mai probabil, nu vor evolua în partida cu Chindia de pe teren propriu.
Motivul pentru care Filip a fost exclus ar fi din cauza atitudinii pe care o are în vestiar, fundașul fiind de mai mult timp la clubul din Ștefan cel Mare.

Conflict intern la Dinamo

Romanian Liga I
Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută
ACUM O ZI
Dinamo traversează cea mai grea perioadă din istoria sa, iar jucătorii nu îl mai vor pe Mircea Rednic. Cosmin Matei a fost exclus din lot ca urmare a evoluțiilor sale. Fostul jucător al Farului nu a impresionat în tricoul dinamoviștilor și rămâne de văzut dacă va mai rămâne la echipă și din iarnă.
Nu este prima decizie de acest fel pe care o ia Rednic de când a revenit pe banca lui Dinamo. "Puriul" l-a exclus în urmă cu puțin timp pe Deian Sorescu din lot, dar acesta a decis imediat să-l reprimească la antrenamente.
Pe lângă cei doi excluși din lot, Torje nu va putea evolua în partida cu Chindia din cauza cumului de cartonașe galbene. Oricum, după cum a anunțat administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, în iarnă va avea loc o adevărată "curățenie" în Ștefan cel Mare, în sensul în care foarte mulți jucători vor pleca, iar în schimb vor fi aduși alții, care să contribuie la salvarea de la retrogradare.
"Trebuie să rezist, că nu am venit ca să plec. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, dar acum a venit și rândul unora să plece.
De ce să tot plece antrenorii? Cine nu vrea performanță la Dinamo, va pleca, unii se simt comod la echipă", a precizat Rednic, după meciul cu Clinceni.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Romanian Liga I
Steliano Filip vrea cu orice preț să plece de la Dinamo! "Sunt extenuat, nu mai pot"
ACUM O ZI
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Transfer surpriză pentru Claudiu Keșeru, plus cetățenie la pachet
IERI LA 14:03