Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Ianovschi și-a dat demisia de la FC Argeș: "M-a șocat decizia lui"

Romeo Ene

Publicat 01/02/2022 la 18:59 GMT+2

Mihai Ianovschi nu mai este antrenorul lui FC Argeș, demisionând după eșecul cu U Craiova 1948.

Mihai Ianovschi a demisionat de la FC Argeș

Credit imagine: facebook

El a procedat precum Laszlo Balint, care și-a dat demisia ieri de la UTA Arad.
FC Argeș a rămas fără antrenorul principal din acte. Conform Playsport, Andrei Prepeliță rămâne deocamdată pe post, deși el putea sta pe bancă datorită lui Ianovschi, care avea licența Pro.
Tehnicianul a luat decizia de a rezilia contractul cu piteștenii, astfel rămâne de văzut care va fi situația lui Andrei Prepeliță. Ianovschi a venit la Argeș în iarna lui 2020, împreună cu Prepeliță.
Fostul mijlocaș al FCSB-ului a fost suspendat două etape și amendat, în luna septembrie, pentru că nu avea licență.
FC Argeș a debutat cu victorie în 2022, 2-1 în fața lui Dinamo, pe teren propriu, dar jocul nu a convins, iar dinamoviștii au acuzat o viciere de rezultat din cauza unui gol anulat al lui Cosmin Matei.
Ulterior, piteștenii au pierdut pe terenul lui U Craiova 1948, iar calificarea în play-off este în pericol.

Mihai Ianovschi a plecat de la FC Argeș

Piteștenii se află pe locul 8 în Liga 1, cu 31 de puncte după 23 de etape, la 4 puncte de ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Farul. Totuși, distanța se poate mări în contextul în care constănțenii au o restanță de jucat cu Academica Clinceni.
CITEȘTE ȘI:
Decizia lui Ianovschi de a demisiona l-a șocat pe Jean Vlădoiu, președintele argeșenilor, precizând că nu se aștepta la un astfel de eveniment: "Este adevărat, Ianovschi și-a dat demisia. Întrebați-l pe el de ce, și pe mine m-a șocat decizia lui. Mă așteptam să continue. Mi-a zis ca n-a mai putut, că a cedat și nimic mai mult. Sunați-l și întrebați-l. A venit, ne-a mulțumit, în special mie, că eu l-am adus, l-a felicitat si pe Andrei Prepeliță pentru cum au colaborat, le-a mulțumit băieților.
Sigur că nu mă simt confortabil în acest moment. Am aflat azi-dimineață și nu mă simt foarte bine de atunci. Nu mă așteptam să ia o asemenea decizie. Problema e că a renunțat Mihai și nu înteleg de ce. Și eu și Andrei am fost alături de el și am făcut lucruri bune împreună.
Nu e un moment plăcut, sigur, dar cu atât mai mult trebuie să dăm dovadă de unitate în aceste momente. Nu știu ce e în sufletul lui, cert e că ceva l-a determinat să ia acestă decizie. Îi urez mult succes în carieră. Mie îmi pare rău, am pierdut un om important pentru FC Argeș și fotbalul argeșean", a declarat Vlădoiu, pentru GSP.
De altfel, clubul a emis un comunicat oficial în care a confirmat despărțirea de Mihai Ianovschi: "𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | Mulțumim, Mihai Ianovschi!
FC Argeș și antrenorul Mihai Ianovschi au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării pe cale amiabilă. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a fost instalat ca antrenor la clubul nostru în iarna anului 2020. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă la Pitești și îi dorește mult succes în viitor."
Pentru piteșteni urmează meciuri decisive în lupta pentru play-off, în care trebuie să adune puncte, cu Clinceni, Chindia, Mioveni și Farul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo