Rapid a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, după ce a pierdut cu 3-2 pe terenul celor de la U Craiova 1948, în penultima etapă a sezonului regulat. Lipsa de rezultate pare să-i fie fatala lui Mihai Iosif, care ar urma să fie demis de la cârma giuleștenilor cât de curând.
Conform as.ro, oficialii au luat deja decizia și au stabilit în mare măsură și noul antrenor. Este vorba despre Adrian Mutu, care ar urma să fie instalat în zilele următoare. Mutu a fost prezent în tribunele stadionului Ion Oblemenco la partida dinaceastă seară, în care s-au întâlnit fosta și viitoarea sa echipă.
Citește și:
Romanian Liga I
Rapid nu va juca la barajul pentru Conference League nici dacă Sepsi ia Cupa! Reacția lui Mutu
ACUM 17 ORE

Mihai Iosif ar putea fi înlocuit cu Adrian Mutu

Dacă negocierile dintre Mutu și Rapid se vor finaliza, "Briliantul" va fi la a 5-a experiență ca antrenor, după ce a mai antrenat la FC Voluntari, Al Wahda (echipa a 2-a), naționala U21 și U Craiova 1948.
Așadar, Rapid va juca în play-out sub conducerea unui nou tehnician, care va avea și misiunea de a construi o echipă competitivă pentru sezonul viitor, când formația din Giulești ar trebui să ținteascăm play-off-ul, ținând cont că în 2023 clubul va împlini 100 de ani de existență.
Mihai Iosif a recunoscut la interviul de după meci că va purta o discuție cu oficialii clubului privind viitorul său, fiind extrem de dezamăgit de felul cum s-a prezentat echipa la meciul de la Craiova, dar și de atitudinea suporterilor la adresa sa: "Toate aceste lucruri ne-au dereglat. Acum câteva luni eram magician, erou, impecabil, acum sunt prostul, fraierul, grasul ăla care nu știe nimic, de la Rapid m-am făcut așa. Mi-e greu să explic să iei trei goluri în cinci minute. Asta este. Grasul e fraierul. Nu vreau să vorbesc mai multe acum. Voi avea o întâlnire cu conducerea, vom încerca să resuscităm echipa așa cum putem. Au fost mulți foști fotbaliști care m-au susținut, vom vedea ce se întâmplă. Să luăm trei goluri în cinci minute e inadmisibil la o echipă din Liga 1.", a spus Iosif.
Romanian Liga I
Două echipe din play-out-ul Ligii 1 ar putea ajunge în cupele europene! Scenariul incredibil
13/05/2022 LA 09:24
Romanian Liga I
Rapid-FC U Craiova 1948 2-3 | Craiova câștigă în minutul 90+5 partida din Giulești
09/05/2022 LA 19:48