Mihai Iosif a fost demis în această dimineață de la Rapid. Ceea ce era aproape inevitabil după rezultatele slabe din ultima vreme (Rapid are 10 meciuri fără victorie în Liga 1) s-a oficializat în urmă cu scurt timp, iar Iosif a transmis deja un mesaj de adio.
"Vă mulțumesc pentru tot! A fost un an în care am reușit să readucem împreună Rapidul în prima ligă, acesta era visul meu, iar acesta s-a împlinit. De acum, visul meu este să câștig, cândva, un titlu cu Rapid, iar după cum vedeți visurile mi se îndeplinesc.
Mulțumesc suporterilor noștri senzaționali, care au fost mereu lângă echipă, și conducerii care a avut încredere în mine. Dacă e să regret ceva, aș spune că regret că nu am prins noul stadion Giulești din funcția de antrenor, însă toate la timpul lor. Aș face, în astfel de momente, cum am făcut mereu, apel la unitate. Unitate între echipă, suporteri, conducere și staff tehnic. Uniți, Rapid poate ajunge chiar și anul acesta într-o cupă europeană! Hai Rapid!", a fost mesajul lui Mihai Iosif, postat pe site-ul oficial al clubului.
Romanian Liga I
Rapid nu va juca la barajul pentru Conference League nici dacă Sepsi ia Cupa! Reacția lui Mutu
17/05/2022 LA 10:14
Mihai Iosif a ajuns pe banca Rapidului în martie 2021, când echipa avea șanse mici să mai prindă play-off de promovare în prima ligă. Totuși, Iosif a creat un șoc puternic și Rapid a reușit o promovare la care puțini mai sperau. În acest sezon de Liga 1, Rapid a avut un start neașteptat de bun, ocupând multă vreme un loc de play-off, dar rezultatele au fost tot mai slabe în ultima vreme. În total, Iosif a condus Rapidul în 49 de meciuri, având un bilanț de 18 victorii, 16 remize și 15 înfrângeri.
Citește și:

Mihai Iosif va fi înlocuit cu Adrian Mutu

Adrian Mutu va fi, în proporție de 99%, noul antrenor al Rapidului. "Briliantul" va avea o misiune dificilă la Rapid, aceea de a construi o echipă competitivă pentru sezonul viitor, când clubul va împlini 100 de ani de existență, iar obiectivul va fi cel puțin intrarea în play-off.
Mutu va avea probabil tot sprijinul la început, dar dacă rezultatele nu se vor vedea repede sunt șanse mari ca acesta să aibă viață grea cu fanii din Giulești, mai ales că are un trecut dinamovist.
Mutu va fi la a 5-a experiență în cariera de antrenor, după ce a mai antrenat la FC Voluntari, Al Wahda (echipa a 2-a), naționala României U21 și U Craiova 1948.
Romanian Liga I
Două echipe din play-out-ul Ligii 1 ar putea ajunge în cupele europene! Scenariul incredibil
13/05/2022 LA 09:24
Romanian Liga I
Rapid-FC U Craiova 1948 2-3 | Craiova câștigă în minutul 90+5 partida din Giulești
09/05/2022 LA 19:48