Chindia Târgovişte a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 2-2 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, la Ploieşti, într-in meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, prima a returului, în ciuda faptului că echipa gazdă a jucat a doua repriză în nouă oameni. Echipa antrenată de Emil Săndoi a rămas în zece jucători în min. 33, când Laurenţiu Corbu a primit cartonaş roşu pentru fault în postură de ultim apărător la Albert Stahl.
În finalul primei reprize, Chindia a mai pierdut un jucător, Tiberiu Căpuşă primind al doilea cartonaş galben. În ciuda faptului că a evoluat în nouă oameni, Chindia a marcat de două ori şi a pierdut două puncte din cauza unei erori de arbitraj. Cristian Neguţ (53) a deschis scorul la capătul unei curse formidabile, din propria jumătate de teren.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 27-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
22/02/2022 LA 15:44
Rapid a reuşit să egaleze relativ repede, prin Rareş Ilie (61), după o fază în care albanezul Simo Rumbullaku a pierdut uşor o minge. Daniel Popa (62) a adus-o din nou pe Chindia în avantaj, după un nou contraatac. Rapid a atacat în valuri şi a egalat în finalul partidei, prin marocanul Younes Bnou Marzouk (89), dintr-o poziţie clară de ofsaid, nesemnalizată de arbitrul asistent Sebastian Gheorghe.

Mihai Iosif, șocat că Rapid nu a putut câștiga cu 2 oameni în plus cu Chindia

"Rușinos, nerușinos... un rezultat supărător, da, în condițiile date. E ca o înfrângere. Vom vorbi în vestiar ce avem de lămurit. Nu a mers nimic din ce am vorbit la pauză. Categoric, ne-am crezut câștigători prea de vreme, asta le-am spus și la pauză. Din păcate, am avut dreptate. Sunt foarte multe lucruri de spus, foarte multe, iar la un moment dat le vom analiza și vom spune mai multe.
Dacă a fost offside, nu am văzut. Nu am revăzut nicio fază. Dacă ei au revăzut, chiar nu vreau să comentez pentru simplul fapt că n-am văzut. Un egal cât o înfrângere, chiar dacă suntem la al șaselea meci în care nu am pierdut. Nu știu când ne vom mai întâlni cu o situație cu doi oameni în plus. Sunt supărat, am venit din respect pentru dumneavoastră și telespectatori. Aici e vorba de dorința aia de a câștiga. Eu și acum dacă mă duc în curtea școlii mă chinui să câștig.
La pauză am vorbit, în subconștientul lor intervine automulțumirea, iar la adversari, cu doi oameni mai puțin, intervine autodepășirea. Aia s-a întâmplat, au dat două goluri cu doi oameni mai puțin, îi felicit. Cu doi oameni mai puțin n-aveau voie să treacă de mijlocul terenului. Nu știu de ce să fie supărați suporterii. Meciul cu Timișoara a trecut, a declanșat o supărare, dar noi, cei din vestiar, vorbim față în față, nu în fața camerelor. Nu văd unde ar fi un moment critic. E un moment trist, dar un moment, atât. Până la urmă, am câștigat un punct, n-am pierdut, chiar dacă în condițiile existente", a spus Mihai Iosif.
Chindia venea după trei înfrângeri consecutive pe teren propriu. Rapid e neînvinsă de şase etape, în care are două victorii şi patru egaluri. În tur, Rapid a câştigat cu scorul de 1-0.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Mihai Iosif și Cristiano Bergodi, dezamăgiți după remiza dintre Rapid și Sepsi! Ce au declarat
11/02/2022 LA 21:02
Romanian Liga I
Mihai Iosif, în corzi înainte de FCSB – Rapid: "E cel mai greu moment din cauza accidentărilor"
14/12/2021 LA 16:13